PERSBERICHT - 12 FEBRUARI 2000

Van 16 tm 22 februari in Prins Bernhardhoeve Zuidlaren
Volop kampeernieuws op veertigste Caravana

Van 16 t/m 22 februari wordt in de Prins Bernhardhoeve in Zuidlaren voor de veertigste keer de Caravana gehouden. In het `Lekker weg in eigen land'- paviljoen staan provinciale en lokale VVV's, campings, recreatieparken en andere toeristische organisaties klaar met adviezen en tips voor een kampeervakantie in Nederland.

Het `Lekker weg in eigen land'-paviljoen bevindt zich in de Traverse (direct na de hoofdingang).Deze is omgetoverd tot een vakantieboulevard.

Acties

Attractiepark & camping Duinrell bestaat 65 jaar. Bezoekers die tussen 15 april en 31 oktober 65 jaar worden krijgen gratis toegang tot het attractiepark of een gratis overnachting op de camping.
De topcampings in het Land van Peel en Maas presenteren hun nieuwe brochure met daarin onder meer `Het Fladderpad': met de ontdektas kunnen kinderen, begeleid door vleermuis Fladder de natuur ontdekken.
VVV Texel organiseert in mei haar eerste Natuurmaand. Kampeerders krijgen tijdens de natuurmaand extra kortingen op campingarrangementen. Gratis koffie met Texelse koek staat klaar voor bezoekers van het het centrum voor Wadden en Noordzee `Ecomare'. Tevens is er reductie op de entreeprijs.
Dé Drenthe Campings bieden diverse kortingen aan, waaronder een voordelig weekendje uit op een van de genoemde campings voor ƒ 45,-.
Het samenwerkingsverband VVV's in de Meierij en Noordoost-Brabant lanceert samen met VVV Rijk van Nijmegen nieuwe skateroutes en verblijfsarrangementen.

Caravana 2000 is op geopend op woensdag 16 t/m vrijdag 18 februari van 14.00 - 22.00 uur, op zaterdag 19 en zondag 20 februari van 10.00 - 18.00 uur, maandag 21 februari van 14.00 - 22.00 en dinsdag 22 februari van 10.00 - 22.00 uur.

Deel: ' Volop kampeernieuws op veertigste Caravana '
Lees ook