Gemeente Soest

Voor uitreiking koninginnedag 2003

Vóór 15 juli 2002 koninklijke onderscheidingen aanvragen

Volgens traditie worden ter gelegenheid van Koninginnedag, 30 april, Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan hen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving. De uitreiking is altijd een feestelijke gebeurtenis. Voor degenen die er achter de schermen bij betrokken zijn, is de uitreiking van de onderscheiding de afsluiting van een lange periode van voorbereiding. Al op 15 juli sluit dan ook de termijn voor het aanvragen van een 'lintje' voor Koninginnedag 2003. Het is aan te raden eerst contact op te nemen met de secretaresse van burgemeester drs. J.J.L.M. Janssen, tel. (035) 60 93 443. Duidelijk wordt dan welke gegevens moeten worden verstrekt en aan welke voorwaarden moet worden voldaan om de aanvraag een kans van slagen te geven.

---

Wegwerkzaamheden

Tot het einde van deze maand worden er op diverse wegen asfaltwerkzaamheden (vervanging verouderde bovenlaag) verricht. Daardoor ontstaat er wellicht enige overlast.

Tijdens de werkzaamheden op maandag 27 en dinsdag 28 mei is er een omleiding tussen de Dorresteinweg en Nieuwegracht.

Op dinsdag 28 mei zijn er nog omleidingen bij het Nieuwerhoekplein en de Dalweg (tussen de Weegbreestraat en Beukenlaan).
---

Burgstede, Dorpsplein 17. Tijdens deze uren zijn minstens twee leden

Deel: ' Vóór 15 juli 2002 koninklijke onderscheidingen aanvragen Soest '
Lees ook