Helikopter(foto)vlucht boven Groentechniek Holland 2015, het grootste groenevent van de Benelux

Dinsdag 8 september om 13.00 uur, voor fotopers/video/cameraploegen

Van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 september vindt GroenTechniek Holland plaats, hét grootste evenement van de Benelux voor professionals in de groene openbare ruimte, op het Walibi-evenemententerrein in Biddinghuizen. Op dit grootste, volgeboekte groenevenement van de Benelux tonen maar liefst 150 fabrikanten, dealers en importeurs van groentechniek ruim 4.000 machines en gereedschappen van ruim 550 merken. Het beursterrein omvat 12,5 hectare, ofwel 125.000 m2 exposities en demonstraties.

Voor fotopers en video- en cameraploegen van nieuwsmedia bieden wij op dinsdag 8 september vanaf 13.00 uur de mogelijkheid tot een gratis helikoptervlucht om luchtopnames te maken van dit grootschalige outdoor groenevenement. Wilt u hiervan in het kader van redactionele reportages of publicaties over deze vakbeurs gebruikmaken, dan horen wij dit graag zo spoedig mogelijk van u. Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Na accreditatie krijgt u van ons het exacte tijdstip van uw vlucht door.

Uitreiking innovatieprijs Gouden Klavertje Vier

U bent ook welkom bij de uitreiking van de innovatieprijs het Gouden Klavertje Vier op dinsdag 8 september om 10.00 uur in het Fedecompaviljoen. De voorzitter van de Metaalunie Fried Kaanen maakt bekend wie van de 10 genomineerden de innovatieprijs wint en de meest opvallende noviteit toont GroenTechniek Holland 2015.

www.groentechniekholland.nl

GroenTechniek Holland vindt plaats op het evenemententerrein Walibi in Biddinghuizen, Spijkweg 30, 8256 Biddinghuizen en is van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 september dagelijks open van 10.00 tot 17.00 uur.

Deel: ' Voor de beeldende pers Helicoptervlucht boven GroenTechniek Holland '


Lees ook