Voor eens en voor altijd korte metten met examenvrees


Wat heeft het visueel innemen van de ruimte en het ontspannen van je tenen te maken met ontspannen examen doen?

Waddinxveen, 20140328 -- De examens komen eraan! Voor bijna alle kandidaten best een spannende tijd. Beheers je de lesstof voldoende om succesvol het examen af te leggen? Het is heel normaal om je wat gespannen te voelen voor een examen of tentamen. Als je erg gespannen bent en er veel over piekert, is er sprake van examen- of tentamenvrees. En kan dit ertoe leiden dat het je voorbereiding, of het examen of tentamen zelf negatief beïnvloedt.

In één dag helpt de training examenvrees/ tentamenvrees van MindTuning je van examenvrees af. De training geeft je mentale slagkracht om ontspannen te studeren en examen te doen. Met de juiste mindset boek je optimaal resultaat!

Je leert:

* Zelfvertrouwen ontwikkelen

* Piekeren omzetten in doeldenken

* Sneller leren in minder tijd

* De juiste gereedschappen gebruiken om ontspannen je examen/ tentamen af te leggen

De vaardigheden die je tijdens de training leert hebben levenslang invloed op je functioneren. Ook in je verdere carrière kun je de gereedschappen die je krijgt aangereikt, gebruiken om optimaal succes te boeken.

MindTuning is door de kracht van haar eenvoud al meer dan 20 jaar een ijzersterke, beproefde methode die ongekend effectief is!

Nadere info via www.mindtuning.nl of info@mindtuning.nl of bel: 0182 - 612345


Deel: ' Voor eens en voor altijd korte metten met examenvrees '
Lees ook