VERENIGING EIGEN HUIS

Voorlichtingsavonden voor ouderen doorslaand succes

In februari is Vereniging Eigen Huis begonnen met een serie voorlichtingsavonden speciaal voor vijftig plussers met een eigen woning. De belangstelling hiervoor is zo overweldigend dat er gedurende de zomermaanden nog een aantal extra avonden wordt georganiseerd.

Voor de meeste vijftig plussers levert het bezit van een eigen woning veel vragen op.
Wil ik hier blijven wonen? Waar moet ik rekening mee houden als ik dit huis wil aanpassen? Wat zijn de gevolgen als ik mijn huis verkoop of als ik het schenk aan mijn kinderen? Moet ik de overwaarde verzilveren, of blijf ik hier gewoon wonen? Kan ik wel een ander huis betalen? Kortom, vragen van allerlei aard die bij Vereniging Eigen Huis, consumentenorganisatie voor eigen woningbezitters, in de adviespraktijk dagelijks worden gesteld.

'Ouder worden en een eigen huis' is de titel van deze voorlichtingsavonden. In verband met de enorme belangstelling voor dit thema start Vereniging Eigen Huis op 11 juli in Loosdrecht met een serie extra bijeenkomsten. Tot medio augustus worden ook nog de plaatsen Apeldoorn, Meppel en Amsterdam aangedaan.

Wie belangstelling heeft om een voorlichtingsavond bij te wonen kan zich schriftelijk, telefonisch, of per e-mail aanmelden bij : Vereniging Eigen Huis, Postbus 735, 3800 AS Amersfoort, telefoonnummer
033-4507633/4507645, e-mail: scholing@veh.nl De kosten voor het bijwonen van een avond bedragen 20 euro per huishouden. Bij dit bedrag is de uitgebreide documentatie inbegrepen.

27 jun 02 17:00

Deel: ' Voorlichtingsavonden voor ouderen doorslaand succes '
Lees ook