EVD

Zakendoen in België en Luxemburg, 8 t/m 12 oktober 2001

Wilt u nader kennismaken met de Belgische en Luxemburgse markt? Of heeft u plannen om uw afzetmarkt te vergroten naar België en Luxemburg en wilt u weten welke kansen er liggen voor uw bedrijf? Op deze en andere vragen kunt u een antwoord krijgen tijdens de spreekdagen 'België en Luxemburg". Tijdens de spreekdagen krijgt u de gelegenheid een individueel gesprek te voeren met een vertegenwoordiger van de ambassade in Brussel, de Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg en de Nederlandse ambassade te Luxemburg.

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst kunt u zich informeren over de afzetmogelijkheden voor uw produkten en de laatste ontwikkelingen in beide landen. Daarbij krijgt u een goed beeld hoe u deze naburige markten kunt verkennen met ondersteuning van de overheid en exportbevorderende organisaties. Na de bijeenkomst wordt u de unieke gelegenheid geboden om tijdens de informatiemarkt kennis te maken met vertegenwoordigers van diverse organisaties die van belang zijn bij het zakendoen in België en Luxemburg. Parallel aan de informatiemarkt vindt een bijeenkomst plaats van de Kamer van Koophandel Rotterdam, waarbij exportconsultants uit diverse Europese landen hun kennis en diensten zullen toelichten.

De spreekdagen vinden op diverse locaties in het land plaats van 8 tot en met 11 oktober. Als u een kosteloos gesprek wilt met een van de vertegenwoordigers, dan kunt u een belangstellingsformulier invullen of contact opnemen met Anita Jainandan van de EVD (telefoon: 070-3797559) .

De voorlichtingsbijeenkomst vindt plaats op 12 oktober bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam.

Belangstellingsformulier

Deel: ' Voorlichtingsbijeenkomst zakendoen in België en Luxemburg '
Lees ook