RWD TECHNOLOGIES

Voormalig directielid SAP komt bij RWD

Voormalig directielid SAP komt bij RWD technologies uk ltd.(r)

Londen - RWD Technologies, Inc., (Nasdaq: RWDT) maakte vandaag bekend dat Jeremy White komt werken bij RWD Technologies UK Ltd. In zijn nieuwe functie zal White gebruik maken van zijn meer dan 17 jaar ervaring in de sector om RWD te helpen zijn klantenbestand uit te breiden en zowel in het Verenigd Koninkrijk zelf als op het Europese vasteland de belangrijkste partnerschapsovereenkomsten als leverancier en adviesverstrekker te versterken. Jeremy White zal zijn functie vervullen vanuit de kantoren van RWD die vlakbij de Londense luchthaven Heathrow gelegen zijn.

Alvorens hij bij RWD kwam, bekleedde Jeremy White een aantal sleutelfuncties bij SAP. Zo was hij onder meer als vice-voorzitter verantwoordelijk voor opleidingen (Vice President of Education), hij was directeur van de klantenservice (Director of Customer Service), hoofd advies en opleiding (Consulting and Training Manager), en consulent logistiek (Logistics Consultant). Voordien bekleedde hij een aantal adviserende en leidende functies bij Nixdorf Computer Ltd., Computer Systems Development Ltd., en bij Epson UK Ltd.

'De relatie die Jeremy heeft met SAP stafleden over de hele wereld, zijn bewezen scherpzinnigheid en doorzicht op het gebied van bedrijfsleiding en -voering alsook zijn werkelijke empathie met de eindgebruikers, vormen voor ons de perfecte mengeling van vaardigheden die we nodig hebben om onze activiteiten in het Verenigd Koninkrijk en Europa echt van de grond te doen komen,' zei Deborah T. Ung. Zij is bij RWD als vice-voorzitter verantwoordelijk voor dienstverlening in verband met de implementatie van ERP-systemen (Senior Vice President, ERP Implementation Services). 'Hij is zich zeer goed bewust van de moeilijkheden en problemen waarmee eindgebruikers worden geconfronteerd als ze proberen gebruik te maken van een nieuwe technologie, en hij weet hoe hij krachtige oplossingen moet samenstellen en leveren, die de gebruikers helpen hun taken op een efficiëntere manier aan te pakken.'

RWD is een onderneming uit een select groepje van ondernemingen in het Verenigd Koninkrijk, die het SAP Knowledge Warehouse (voorheen bekend onder de naam InfoDB) product en de bijbehorende dienstverlening aan klanten levert, en is de enige organisatie in het Verenigd Koninkrijk met een SAP Knowledge Warehouse demonstratiefaciliteit. RWD werkt nauw samen met SAP rondopleidingen, documentatie, beheer van programmawijzigingen ('change management'), beheer van kennis ('knowledge management'), en prestatieondersteunende systemen op basis van Webtechnologie. RWD levert al sinds 1992 prestatiegerichte SAP-ondersteuningsdiensten aan ondernemingen over de hele wereld.

:: Over RWD Technologies, Inc.

RWD Technologies heeft zijn hoofdzetel in Columbia (Maryland, V.S.). De onderneming is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op prestaties toegesneden oplossingen voor de productiviteit in grote ondernemingen waar de werknemer de technologie gebruiken om hun taak met succes uit te voeren. Onze diensten omvatten ondermeer strategisch advies, informaticaoplossingen, bedrijfsoplossingen die via het Web kunnen worden gebruikt ('web-enabled'), oplossingen voor het beheren van bedrijfsrelaties, ondersteuning bij de implementatie van bedrijfssystemen, advies in verband met afgeslankte productieprocessen ('lean manufacturing'), de verbetering van bedrijfsprocedures, beheer van softwarewijzigingen, ondersteuning in verband met het aan de wensen van de gebruiker aanpassen van de software, kennisbeheersystemen, en documentatieoplossingen. RWD werd opgericht in 1988 en heeft momenteel ongeveer 1.100 werknemers in vijftien vestigingen over de hele wereld, die diensten verlenen aan grote organisaties uit meer dan twintig industriële sectoren, waaronder de auto-industrie, de chemische industrie, de aardolie-industrie, de farmaceutische sector, de telecommunicatiesector, maar ook aan de financiële sector, nutsbedrijven, en de openbare sector. Nadere informatie is te vinden op de website van RWD: www.rwd.com.

RWD, RWD Technologies, Inc., en RWD Technologies UK Ltd. Zijn gedeponeerde handelsmerken, en RWD Technologies is een handelsmerk van RWD Technologies, Inc. Alle namen van ondernemingen die in dit persbericht worden vermeld, werden enkel vernoemd ter identificatie, en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

Contactpersoon: Johnny T. Baker, 'Vice President of Business Development' bij RWD Technologies, Inc., tel.: +1 770-753-3170, of via e-mail: jbaker@rwd.com Website: https://www.rwd.com

31 mei 99 08:51

Deel: ' Voormalig directielid SAP komt bij RWD '
Lees ook