---
Voormalig HP-er Jim Grant wordt nieuwe topman Remedy bij BMC Software

---

Nieuwegein, 17/03/2003

BMC Software, leider op het gebied van enterprise systeembeheer, heeft Jim Grant aangesteld aan het hoofd van Remedy, dat in november 2002 door BMC Software werd overgenomen. In zijn functie van vice president en general manager van Remedy, zal Grant verantwoordelijk zijn voor de operationele activiteiten van het bedrijf. Remedy is gespecialiseerd in service management en biedt producten voor ondermeer help desk, asset management en customer support. Grant neemt de plaats in van Darroll Buytenhuys, senior vice president worldwide sales, services & marketing bij BMC Software, die de rol ad interim vervulde en nu weer fulltime terugkeert naar BMC Software.

Voor hij bij BMC Software aan de slag ging, was Jim Grant vice president en general manager van Hewlett-Packard's (HP) Open View business unit. Hij stond er aan het hoofd van alle product- en marketingactiviteiten voor de hele IT service managementproductlijn. Gedurende de 20 jaar dat hij actief was bij HP, evolueerde Grants carrière van systeemontwikkeling, productie en planning, materials management en product marketing tot een succesvolle rol in het algemene management.

Jim Grant behaalde een diploma politieke en bedrijfswetenschappen en een MBA in operations management aan de universiteit van Colorado. Na zijn opleiding werkte hij bij diezelfde universiteit als associate professor operations management.

---
END

---
Over BMC Software
BMC Software is leider op het gebied van enterprise systeembeheer. De onderneming helpt klanten pro-actief bij het verbeteren van de service, het verlagen van kosten en het realiseren van toegevoegde waarde op basis van haar Assuring Business Availability®-concept. De oplossingen van BMC Software omvatten bedrijfssystemen, applicaties en databases. BMC Software is opgericht in 1980, heeft wereldwijd vestigingen, is één van de S&P 500-bedrijven en realiseerde in het boekjaar 2002 een omzet van ongeveer $1,3 miljard. Bezoek voor meer informatie de website van BMC Software: www.bmc.com/netherlands.

Voor redactionele informatie:
BMC Software B.V.
Hanneke Oudshoorn

+31 30 608 5500
Hanneke_Oudshoorn@bmc.com
NewsEngine PR Nederland
Ineke Tiesinga

+31 20 567 21 70
ineke.tiesinga@newsenginepr.com
Ref.:BNL0005-120262

Deel: ' Voormalig HP-er Jim Grant nieuwe topman Remedy bij BMC Software '
Lees ook