Ingezonden persbericht


Voormalig judoka start eigen bureau 010 Sportmanagement

Deborah Gravenstijn begeleidt Tommy Mollet richting Londen

ROTTERDAM - Deborah Gravenstijn gaat Tommy Mollet richting Olympische Spelen en tijdens het evenement in Londen begeleiden. De taekwondovechter is de eerste atleet die zich aansluit bij het bureau 010 Sportmanagement, dat de voormalige medaillewinnaar van de Spelen van Athene (brons) en Beijing (zilver) samen met Ardie den Hoed vormt. 010 Sport is sinds medio 2011 met de tak Sportevenementen verantwoordelijk voor het toernooi om de RTV Rijnmond Cup en komend seizoen ook voor de Omroep Brabant Cup. Door het initiatief van Gravenstijn wordt 010 Sport verder uitgebreid met de afdeling Sportmanagement

Mollet wendde zich onlangs tot Gravenstijn met de vraag of de voormalige judoka hem op het gebied van media, communicatie en sponsorwerving kan begeleiden tot en met de Olympische Spelen van Londen. Op sportief en technisch vlak heeft de vechter van het Tilburgse Sportinstituut Ooms alle voorwaarden voor presteren reeds jaren ingevuld. Om in de aanloop naar het grootste evenement uit zijn sportieve loopbaan echter niets aan het toeval over te laten, wil de Brabander graag gebruik maken van de grote ervaring van Gravenstijn op het gebied van pers en publiciteit.

Mollet tekent het contract met 010 Sportmanagement op woensdag 6 juni om 12.00 uur op zijn thuisbasis, Sportinstituut Ooms aan de Puccinistraat 535 in Tilburg. Een kwartier later schuift daar sportwethouder Auke Blaauwbroek aan om zijn waardering te tonen voor de vijfde bronzen EK-medaille, die de 33-jarige taekwondovechter begin mei veroverde. In Manchester werd de Tilburger in de klasse tot 80 kilogram de weg naar de finale versperd door Ramin Azizov De Azeri was in de halve eindstrijd met 14-8 te sterk voor Mollet. Het eremetaal betekende overigens al zijn zesde Europese medaille. Die rijke oogst werd in het verleden al aangevuld met een bronzen WK-plak. Begin augustus hoopt de pupil van Sportinsituut Ooms in Londen zelfs nog een Olympische medaille aan zijn rijke palmares toe te voegen.

Om de randvoorwaarden in de weken tot aan de Olympische Spelen verder te optimaliseren, zullen Deborah Gravenstijn en het technische team achter de taekwondovechter nauwer gaan samenwerken, ten einde de jacht van Mollet op eremetaal succesvol te laten verlopen.

Deel: ' Voormalig judoka start eigen bureau 010 Sportmanagement '


Lees ook