Voorzitter AH franchisevereniging versterkt adviesraad Food Week 2009

Publicatiedatum: 26-08-2008
De adviesraad van Food Week 2009 krijgt versterking in de vorm van Albert Heijn franchise ondernemer Jan van Vliet. Jan, die tevens voorzitter is van de Vereniging van Albert Heijn Franchisenemers, zal bij de eerstvolgende bijeenkomst van de adviesraad in november aanschuiven. Mark Laponder, Project Manager van Food Week, is blij dat Jan van Vliet heeft besloten mee te denken om Food Week voor supermarktondernemers tot een succes te maken. "Met Jan krijgen we iemand uit de praktijk die naast succesvol eigen ondernemer ook landelijk weet wat er speelt bij supermarkt franchise ondernemers."

"Als ik kan helpen met advies aan beursconcepten die zelfstandige supermarkt ondernemers beter kunnen maken, dan neem ik graag zitting in de adviesraad" aldus Jan van Vliet. De adviesraad bestaat naast Jan van Vliet en voorzitter John Krabbendam, uit onafhankelijke deskundigen uit de food branche, zoals Anneke Ammerlaan, Arjan de Boer, Hans Feenstra, Gerard Rutte en Gerd-Ulrich (Uli) Schnier.

Food Week 2009
Van 28 tot en met 30 september 2009 staat Jaarbeurs Utrecht in het teken van Food. Tijdens de Food Week worden versspecialisten en supermarkten getrakteerd op de laatste trends, ontwikkelingen en smaken uit de markt.

Meer informatie: www.foodweek.nl

---

Deel: ' Voorzitter AH franchisevereniging versterkt adviesraad Food Week 2009 '


Lees ook