Voorzitter NVA verwelkomt 1000-ste NVA-kantoor

Gisteren heette Dick de Bruin, voorzitter van de NVA, het 1000-ste NVA-kantoor welkom. De voorzitter bood directeur en eigenaar van Boonstra-Van der Wal Assurantiën, de heer Oscar van der Wal, het welkomstpakket en een bloemetje aan en natuurlijk taart voor het personeel.

Boonstra-Van der Wal Assurantiën in Haarlem is een kantoor dat inmiddels ruim 20 jaar bestaat. Op 1 juli 1999 kwam het bedrijf in handen van Oscar van der Wal en kreeg het kantoor zijn huidige naam. Naast Van der Wal zijn er nog drie personen werkzaam binnen het assurantiekantoor. Het bedrijf houdt zich bezig met verzekeringen, hypotheken, pensioenen, sparen, financieringen en financial planning en is aangesloten bij de Hypotheekshop. Boonstra-Van der Wal Assurantiën is NVA-lid vanaf 1 maart.

Na een vlotte ballotage werd het kantoor toegelaten als NVA-lid. Oscar van der Wal geeft als belangrijkste reden om lid te worden de behoefte aan klankborden met collega's. "Door te klankborden met elkaar kun je je kennis verdiepen. Ik vind het belangrijk om te praten over de manier waarop we om moeten gaan met de cliënten en de markt.", aldus van der Wal. Een andere belangrijke reden om lid te worden vindt hij de mogelijkheid om je met het NVA-lidmaatschap professioneel te profileren. "De NVA gevelplaat komt dan ook zeker op de buitenmuur!".

De NVA breidde begin februari haar accountmanagement uit met twee nieuwe medewerkers, Chantell Orriens en Caroline Jansen. Daarnaast zijn Ruud van Bommel en Ronald Boei actief binnen de ledenwerving en ledenservice. Met deze uitbreiding hoopt de NVA haar leden nog beter te ondersteunen en daarnaast het ledenbestand verder uit te breiden.

Het aantal kantoren binnen het ledenbestand van de NVA blijft groeien. Naast het inschrijven van dit 1000-ste kantoor kon de NVA nog twaalf kantoren toevoegen aan de ledenlijst en bedraagt het aantal kantoren nu 1003. Het aantal leden is daarmee gegroeid van 641 naar 646.

Deel: ' Voorzitter NVA verwelkomt 1000-ste NVA-kantoor '
Lees ook