SNS Reaal Groep

Voorzitter Raad van Bestuur SNS Reaal Groep legt functie neer

16 augustus 2001

In gezamenlijk overleg met de Raad van Commissarissen heeft de heer prof dr. J.J.A. Leenaars RA (49), voorzitter van de Raad van Bestuur van SNS Reaal Groep, besloten zijn functie op korte termijn neer te leggen. Onoverkomelijk verschil van inzicht over de implementatie van het beleid gericht op de toekomst van de onderneming heeft tot dit besluit geleid.

Wij betreuren deze gang van zaken. Het zakelijk verschil van inzicht over de uitvoering van het beleid was te groot voor beide partijen, aldus de heer prof. dr. J.L. Bouma, voorzitter van de Raad van Commissarissen van SNS Reaal Groep.

Als er geen overeenstemming is over de implementatie van beleid, is het beter om je persoonlijke inbreng te heroverwegen. Ik wens de onderneming veel succes, aldus de heer Leenaars.

De heer Leenaars werd 1 oktober 2000 benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van SNS Reaal Groep.

Vooralsnog zullen de overige leden van de Raad van Bestuur, de heren drs. C.H. van den Bos RA en mr. M.W.J. Hinssen, de taken van de heer Leenaars waarnemen.

Over SNS Reaal Groep
SNS Reaal Groep is een innovatieve en snelgroeiende Nederlandse financiële dienstverlener, die zich richt op vorming, beheer en bescherming van financiële vermogens van particuliere en zakelijke relaties, door het bieden van een samenhangend pakket van bancaire, beleggings- en verzekeringsproducten via verschillende distributiekanalen. De dienstverlening aan relaties geschiedt via de hoofdmerken SNS bank en Hooge Huys, alsmede een aantal nichelabels.

Voor nadere informatie:

SNS Reaal Groep
Concern Communicatie
Christine Mellaart
073 - 683 30 83

www.snsreaalgroep.nl

Terug

Deel: ' Voorzitter Raad van Bestuur SNS Reaal Groep stopt '
Lees ook