---
Voxware haalt nieuwe klanten binnen in Europa
---
Succes bewijst toegevoegde waarde van VoiceLogistics in verschillende markten
Princeton (N.J./USA)/Brugge (België), 25/03/2003

Perscontact
Jan Vermeesch - Directeur marketing Voxware n.v.

+32(0) 475 230 716 - jvermeesch@voxware.eu.com
Voxware (OTC: VOXW), een toonaangevende leverancier van spraakherkenningtoepassingen voor de logistieke sector, kondigt nieuwe klantencontracten aan in verschillende Europese landen. "Onze vooruitgang is versneld aangezien we onze inspanningen in Europa recent hebben opgedreven," aldus Pascal Persyn, managing director bij Voxware nv. "Onze technologie wordt duidelijk gezien als een toegevoegde waarde in de markt: bedrijven in Frankrijk, België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk gebruiken VoiceLogistics in hun magazijnen om hun operationele activiteiten aanzienlijk te verbeteren."

Voxware won recent nieuwe klantencontracten in verschillende marktsegmenten. Onder de nieuwe klanten ressorteren: Le Clos du Renard (wijndistributie, België), DS Getränke Logistik (brouwerijproducten, Duitsland), Reed Boardall (logistiek en opslag van gekoelde voedingswaren, het VK) en het Huis van Beleg (kaas- en vleesbeleg, Nederland). Voorts zijn er nog andere projecten bij ondernemingen in Europa gepland voor deze lente.

De toepassing VoiceLogistics stelt magazijnmedewerkers in staat om via spraak te communiceren met het centrale computersysteem. Daardoor hebben ze hun handen en ogen vrij, kunnen ze sneller en veiliger werken, en maken ze minder fouten. VoiceLogistics is spraak- en dialectonafhankelijk, en werd al geïmplementeerd in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Hongaars en het Spaans.

"We zijn erg tevreden met de erkenning die VoiceLogistics krijgt van onze nieuwe Europese klanten," aldus Jan Vermeesch, marketingdirecteur bij Voxware nv. "De reden achter deze groei is het feit dat onze toepassing verschilt van andere systemen voor spraakherkenning, en ook een grotere toegevoegde waarde kan leveren. We halen immers zeer hoge scores op het vlak van spraakherkenning - onafhankelijk van dialect of taal. Onze technologie kan accuraat werken in zeer luidruchtige en fysiek veeleisende omgevingen, en beschikt over krachtige beheerssystemen via webapplicaties die een real-time zicht geven op de magazijnactiviteiten. Onze klanten werken in zeer gesofisticeerde werkplaatsen, en hebben nood aan een toepassing die meer kan dan enkel gegevensopname. Ze stellen het dan ook op prijs dat onze technologie een toegevoegde waarde kan bieden aan het beheer van een brede waaier logistieke activiteiten."

---
END

---
Over Voxware Inc. en Voxware NV
Voxware is een vooraanstaande leverancier van spraakgestuurde, industriële toepassingen. De onderneming biedt interactieve spraakoplossingen voor de supply chain-industrie en richt zich op de grote logistieke marktsectoren, zoals de grootdistributie en fabrikanten van verbruiksgoederen, rechtstreekse verkoop aan klanten (retail, e-commerce en catalogusverkoop), levensmiddelen en kruidenierswaren, logistieke dienstverleners (3PL's - third-party logistics providers), levensmiddelen en kruidenierswaren en groothandeldistributie. Voxware heeft zijn hoofdkwartier in Princeton, New Jersey, en beschikt over operationele kantoren in Cambridge, Massachusetts. Meer informatie over Voxware is te vinden op het internet via www.voxware.com.
Dit persbericht bevat vooruitziende verklaringen. Dergelijke verklaringen zijn onderworpen aan bepaalde factoren, waardoor de plannen van Voxware of de resultaten kunnen afwijken van de verwachtingen, zoals de risico's verbonden aan de behoefte van Voxware om nieuwe en verbeterde producten en diensten te introduceren om de marktpenetratie te verhogen en het risico op veroudering van producten en diensten wegens technologische vernieuwing; Voxware's behoefte om sleutelmanagement en ander personeel met ervaring in het leveren van geïntegreerde, spraakgebaseerde oplossingen voor e-logistics, met specialisatie in de Supply Chain sector, aan te trekken en te behouden; de kans op substantiële schommelingen in de operationele resultaten van Voxware; concurrentie van anderen; de zich ontwikkelende distributiestrategie van Voxware en de afhankelijkheid van zijn distributiekanalen; de kans dat spraakproducten niet algemeen worden aanvaard; Voxware's behoefte aan bijkomend kapitaal; en diverse andere risico's die regelmatig worden vermeld in de Voxware-documenten die ingediend worden bij de Securities and Exchange Commission. Voxware is niet gebonden tot het publiceren van de resultaten van deze vooruitziende verklaringen, die kunnen worden gedaan in functie van gebeurtenissen of omstandigheden na de datum van deze verklaringen of als weerspiegeling van onverwachte gebeurtenissen.
Ref.:VOXW0041-27BD4A

Deel: ' Voxware haalt nieuwe klanten binnen in Europa '
Lees ook