WAREHOUSEMATCH BV

Eindelijk! Vraag & aanbod van opslagruimte bij elkaar

EINDELIJK! VRAAG & AANBOD VAN OPSLAGRUIMTE BIJ ELKAAR OP

WAREHOUSEMATCH.COM

Leiden, 19 september 2001 - Het Nederlandse bedrijf Storematch komt met een nieuwe website om de markt voor logistieke opslagruimte beter toegankelijk te maken. Warehousematch.com is speciaal in het leven geroepen om zoekers en aanbieders van bedrijfsruimte snel met elkaar in contact te brengen. Logistieke dienstverleners, makelaars, producenten, handelaren en anderen kunnen een aanbod- of zoekprofiel voor tijdelijke of permanente opslagruimte op deze site plaatsen. Het bezoeken ervan is kosteloos en eenvoudig en geeft een neutraal, objectief en betrouwbaar overzicht van logistieke opslagruimte in Nederland, en in toenemende mate ook in België en Duitsland.

Warehousematch.com voorziet daarmee duidelijk in een behoefte, want het vinden of aanbieden van geschikte ruimte is niet eenvoudig in deze steeds complexer wordende markt. Een bedrijf, dat op zoek is naar opslagruimte, kan nergens goed terecht met zijn vraag. Het aanbod van bedrijfsmakelaars is vaak regionaal bepaald en minder gericht op logistiek vastgoed, en het zoeken via andere kanalen verzandt vaak in een moeizame en tijdrovende speurtocht. Door de focus op logistieke opslagruimte van Warehousematch.com komt aan deze zoektocht nu een einde.

Warehousematch.com is een initiatief van Storematch, dat 5 jaar geleden begonnen is als bemiddelaar voor bedrijven die op zoek zijn naar tijdelijke of permanente opslagruimte. Inmiddels is de dienstverlening aanzienlijk uitgebreid, en heeft Storematch zich gepositioneerd als dé specialist op het gebied van logistieke bedrijfsruimte. Om ook diegenen die liever eerst zelf opslagruimte zoeken of willen aanbieden van dienst te zijn, lag een website voor vraag en aanbod van opslagruimte voor de hand. Warehousematch.com begint als advertentiesite, maar als het aan de oprichters ligt, blijft het daar zeker niet bij. Plannen om de site uit te breiden, zowel geografisch als met diverse additionele diensten, zijn reeds in ontwikkeling.

Voor informatie: www.warehousematch.comVoor verdere vragen en/of informatie kunt u contact opnemen met Nic Roest of Jan de Bruijn, telefoon: 071 5765542, fax: 071 5769284, e-mail: info@warehousematch.com

20 sep 01 13:56

Zoekwoorden:

Deel: ' Vraag & aanbod opslagruimte bij elkaar op Warehousematch.com '
Lees ook