Persbericht

Amsterdam, 31 augustus 1999

'VRAAG HET DE ARBEIDSRECHT ADVOCAAT' OP MONSTERBOARD.NL

Kosteloos persoonlijk advies over arbeidsrecht in nieuw forum

Vandaag opent Monsterboard.nl het forum 'Vraag het de Arbeidsrecht Advocaat'. Op dit gedeelte van de carrièresite kunnen werkgevers en werknemers vragen stellen over arbeidsrecht. Monsterboard.nl biedt zo een gemakkelijke en interactieve manier om snel antwoord te krijgen op vragen over zaken als het concurrentiebeding, ontslagrecht, CAO, het opstellen van een arbeidscontract en nog veel meer. Indien gewenst kunnen vragers anoniem blijven. Twee ervaren advocaten van Van Benthem & Keulen beantwoorden de vragen door middel van een persoonlijk advies. Het forum is te vinden via http://community.monsterboard.nl/.

'Vraag het de Arbeidsrecht Advocaat' is het tweede expertforum op Monsterboard.nl. Eerder begon Jack van der Minden het forum 'Loopbaan Adviseur' voor vragen over onderwerpen als solliciteren, een volgende baan, netwerken en persoonlijke ontwikkeling. Er is ook een algemeen forum waar bezoekers van de site met elkaar kunnen communiceren over hun carrière. "We hebben gemerkt dat zowel werkgevers als werkzoekenden op Monsterboard.nl vragen hebben over juridische zaken rondom werk en loopbaan. Zij krijgen hierover nu gratis en persoonlijk advies van topadvocaten", aldus Martijn van den Heuvel, managing director van Monsterboard.nl. Ook in de toekomst wil de carrièresite het aantal experts om vragen over loopbaan of werk aan te stellen uitbreiden.

De advocaten die de vragen zullen beantwoorden zijn Nico van der Graaf en Marie-José Heijmans van advocatenkantoor Van Benthem & Keulen uit Utrecht. Beiden zijn gespecialiseerd in arbeidsrecht en publiceren regelmatig hierover. Naast het forum is er 'De bibliotheek van de Arbeidsrecht Advocaat' met juridische verhandelingen over zaken als beëindiging van de arbeidsovereenkomst, arbeidsongeschiktheid en discriminatie. De bibliotheek is direct te bezoeken op
http://content.monsterboard.nl/experts/advocaat/bieb.stm.

Monsterboard.nl maakt deel uit van Monster.com, het grootste internationale carrièrenetwerk op het World Wide Web. Maandelijks bezoeken meer dan 7,6 miljoen mensen wereldwijd de Monster-sites. De internationale database omvat meer dan 1 miljoen c.v.'s en meer dan 200.000 vacatures. Wereldwijd werven nu 80.000 bedrijven personeel via Monster-sites in acht verschillende landen.

# # #

Deel: ' 'Vraag het de arbeidsrecht advocaat' op monsterboard.nl '
Lees ook