Vredesbenefiet op Dam toont speciale vredeskleding


Vanavond staat de nieuwe lijn van Jennifer Delano op de catwalk

AMSTERDAM, 20091002 -- Op 2 oktober 2009 start wereldwijd de Wereld Mars voor Vrede en Geweldloosheid. Om hier een bijdrage aan te leveren ontwikkelde designer Jennifer Delano een speciale collectie.

In meer dan 300 steden in 100 landen zullen op 2 oktober manifestaties en evenementen gehouden worden om de start van de Wereld Mars in te luiden. Op diezelfde dag begint in Wellington, Nieuw-Zeeland, een symbolisch, internationaal en intercultureel Wereld Mars team haar drie maanden durende reis door 5 werelddelen die op 2 januari 2010 eindigt in Punta de Vacas aan de voet van de Berg Aconcagua, Argentini. In Amsterdam wordt het startsein van de Wereld Mars gegeven op 2 oktober op de Dam. Van 17:00 tot 22:00 uur zal er een doorlopend programma plaatsvinden (zie bijlage). Om 20.15 zal de catwalk met daarin de speciale kledinglijn te zien zijn.

Op het podium optredens van artiesten die hun steun hebben betuigd aan de WM. Hiphop en Rap voor vrede en geweldloosheid door Julius Joker, Surya en Robian, D-Lips en Zonen van de Zeerover. Eveline, Estee Macampo, en Jennifer Watson zingen hun liederen voor vrede. De Boliviaanse ambassadeur Roberto Calzadilla Sarmiento zal spreken als speciale gast. De catwalk van Jennifer Delano zal worden begeleid met muziek van High-Way en muziek van het album Rape The World.

Organisatie Vredesbenefiet: www.theworldmarch.org
www.pressenza.org, https://www.degemeenschap.info

JenJenPR: no nonsence PR agency opgericht door Jennifer Delano die op de 26ste januari 2009 met catwalkshows in de Beurs van Berlage de agency officieel released. Meer informatie: www.jenjenpr.com

Jennifer Delano: Pr Agent en (fashion) reporter voor onder andere 360Fashion. Organiseerde meerdere catwalks afgelopen jaar met onder andere de eerste Second/Real life show, de Oranje Catwalk en de release van Artist magazine.
Meer informatie; www.jenniferdelano.com


Deel: ' Vredesbenefiet op Dam toont speciale vredeskleding '
Lees ook