Eronewz geeft kaarten weg voor Passiefeest

Datum: 15 juli 2001

Eronewz.com, het online nieuwsmagazine over seks en erotiek, geeft de komende maand zes keer twee kaarten weg voor een spectaculair feest van het erotisch maandblad Passie. Dit zomerse evenement vindt plaats op 24 augustus aanstaande in Bob's Partysaloon in Uitgeest.

Gratis kaarten
Om kans te maken op twee gratis kaarten hoeven deelnemers slechts een online formulier in te vullen op de site van Eronewz. Wie niet wint, krijg je in elk geval iedere week gratis de nieuwsbrief 'Eronewz Update' in je mailbox, met daarin een overzicht van het laatste seks- en erotieknieuws.

Opwindende striptease-acts
Het Passiefeest wordt gepresenteerd door Gijs Staverman en er zijn optredens van bekende artiesten waaronder Georgina Verbaan, Sarah, Deff Rhymz en Alice Deejay. Naast deze optredens zijn er ook enkele opwindende striptease-acts te zien en kunnen feestgangers dansend uit hun dak gaan met de 'Passie Angels'. Kaarten kunnen uiteraard ook besteld worden via www.passie.nl.

Eronewz.com
Eronewz is het eerste Nederlandstalige online nieuwsmagazine over seks en erotiek. Naast nieuws biedt de site ook informatie over erotische evenementen en tv-programma's en een overzicht van kwaliteitslinks op het gebied van erotiek. Eronewz ging eind december 2000 online en trok sindsdien zo'n 100.000 bezoekers.

Redactie Eronewz.com
Eindhoven

Telefoon: 06-15693086
email: redactie@eronewz.com
Contactpersoon: J. Notenboom

Deel: ' Vrijkaarten voor erotisch evenement maandblad Passie '
Lees ook