Gemeente Goes

Persbericht

Vrijwilligerslegpenning voor de heer W.J. de Waard

Op zaterdag 25 augustus a.s. om 17.00 uur reikt burgemeester drs. D.J. van der Zaag de vrijwilligerslegpenning van de gemeente Goes uit aan de heer W.J. de Waard. De uitreiking vindt plaats tijdens de receptie ter gelegenheid van het 60 jarig jubileum van SV Olympia, in het Wilhelminahuis in Wilhelminadorp.

De heer W.J. de Waard ontvangt de legpenning vanwege zijn vrijwilligerswerk bij SV Olympia. Wim de Waard is bij de oprichting van SV Olympia (vroeger ONDA/ KVW) als 10 jarige jongen lid geworden. Hij speelde in het tweede team en al snel daarna in het eerste. Op een zeker moment heeft hij plaats genomen in het bestuur, waar hij de taak van vice-voorzitter op zich nam, een taak die hij graag vervult. Vandaag de dag is de heer De Waard nog steeds actief als vice-voorzitter en lid van de jubileumcommissie ter ere van het 60-jarig bestaan. Tijdens het 50 jarig jubileum van SV Olympia heeft de heer De Waard een gouden bondsspeld gehad van de KNKB.

De heer Wim de Waard bezoekt namens de vereniging de bondsvergaderingen en de regiovergaderingen. Hij haalt oud papier op en zoekt adverteerders voor het clubblad. Bij de verbouwing van het clubhuis heeft de heer De Waard zich enorm ingezet. Naast alle activiteiten is hij actief voor de Goese Fietsvierdaagse hij is bestuurslid van het Wilhelminahuis en begeleidt hij gehandicapten die op vakantie gaan.

De heer Wim de Waard is geboren op 18 mei 1932 in Kattendijke. Hij is gehuwd met mevrouw Alida van Oost. Mevrouw De Waard- Van Oost is ook lid van SV Olympia en heeft haar man al vaak "afgestaan" aan de club.

Deel: ' Vrijwilligerslegpenning Goes voor de heer W.J. de Waard '
Lees ook