Vrouw met mooi schaamhaar gezocht


AMSTERDAM, 20130905 -- Nu meer dan driekwart van alle vrouwen hun schaamhaar scheren, heeft de uitvindster van de Ladyshape de grootste moeite om vrouwen mèt schaamhaar te vinden. De Ladyshape is een beauty tool waarmee het schaamhaar in de vorm van een hartje, driehoekje of streepje kan worden geschoren. Zondag is er een fotoshoot voor de nieuwe verpakking maar geen enkel modellen- of castingbureau blijkt in staat ongeschoren dames te leveren.

Ten einde raad heeft de uitvindster van de Ladyshape, Daphne Heltzel, nu een spoedoproep op haar website geplaatst: Ladyshape zoekt vrouw met mooi schaamhaar met ± 2cm lengte en een oppervlakte van minimaal 6 cm breed en 6cm lang. "Voor de fotografie op de nieuwe verpakking zoeken we een model met mooi schaamhaar", aldus de advertentie op www.ladyshape.com die een beloning van 500 euro in het vooruitzicht stelt.

Award winning beauty tool

Nadat de Ladyshape in 2011 al een erkenning kreeg voor Goed Industrieel Ontwerp, won zij in 2012 de tweede prijs in de Beauty Astir contest, een soort Oscar voor de beauty branche. Uiteindelijk stonden zelfs televisieprogramma's in de rij om het slimme dingetje aan te prijzen.

Volgens Daphne Heltzel is de kaalgeschoren schaamstreek op zijn retour. Het nieuwe naakt hoort behaard te zijn, zo schrijven trendwatchers in lifestyle bladen. Die trend zal de Ladyshape nodig hebben, wil ze niet onverkoopbaar in de beauty salons en lingeriewinkels blijven liggen. Maar misschien is ze ook wel de veroorzaker van die trend. Een trend waarin na het hoofd, de wenkbrauwen, de wimpers en de ledematen ook de schaamstreek zijn eigen haarverzorging krijgt met alles wat daar bijhoort. Castingbureaus zijn kennelijk geen trendsetters wat dit betreft.


Deel: ' Vrouw met mooi schaamhaar gezocht '
Lees ook