Vrouw uit Venlo viert lente met hoofdprijs Lucky 8 kraslot

Persbericht van De Lotto

Rijswijk, 20 maart 2012 - De lente is voor een vrouw uit Venlo wel heel zonnig begonnen. Met het Lucky 8 kraslot won zij de hoofdprijs van maar liefst 50.000 euro netto. Het winnende lot is verkocht bij The Read Shop Benders aan het Gelreplein in Venlo.

"Ik ben ooit begonnen met 125 euro weg te leggen om daar krasloten voor te kopen. Alles wat ik win, doe ik in dat potje. Dat is ook regelmatig 50 of 100 euro. Dit bedrag gaat uiteraard niet in het potje maar zet ik op mijn spaarrekening," aldus de gelukkige winnares.

Iedereen wint met Krasloten

Niet alleen spelers winnen met Krasloten, ook goede doelen winnen. Krasloten is een product van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van De Lotto in 1961 is er meer dan 1,3 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranje Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen. Voor meer informatie zie www.krasloten.nl.

Deel: ' Vrouw uit Venlo viert lente met hoofdprijs Lucky 8 kraslot '


Lees ook