Korps: Utrecht, plaats: utrecht 7-08-2001

Politieberichten district Binnensticht, 9.00 uur
Snelheidscontrole

DE BILT Aan de Utrechtseweg in De Bilt heeft de politie maandag tussen 12.00 en 15.00 uur een algemene snelheidscontrole gehouden.

De snelheid van in totaal 1640 voertuigen is gemeten. 200 voertuigen hebben de maximum snelheid van 80 km/u overtreden. De hoogst gemeten snelheid was 126 km/u.

Oude vrouw bestolen

DE BILT Afgelopen zondag is een vrouw van 91 jaar uit De Bilt bestolen in haar woning.

Rond acht uur s avonds werd er bij de vrouw aangebeld door een meisje van ongeveer 17 jaar. Zij vertelde de vrouw dat haar oma, die in de flat zou wonen, niet thuis was en vroeg of ze binnen even een briefje voor oma mocht schrijven.

Toen het meisje was uitgeschreven speelde het meisje verrukt te zijn van de bloemen op het balkon en vroeg of ze even mocht kijken. De 91-jarige vrouw was gecharmeerd van de belangstelling. Toen zij twijfelde of ze de voordeur wel had afgesloten en terugliep om te kijken kwam het meisje haar schreeuwend oma, oma achterna en verdween door de voordeur.

Achteraf bleek dat de tas van de bewoonster was doorzocht en dat een bankpasje en een paar honderd gulden aan geld was weggenomen.

Deel: ' Vrouw van 91 bestolen in haar woning in De Bilt '
Lees ook