Vrijdag, 31 augustus 2001
Vrouw verdacht van winkeldiefstal aangehouden ELST - Donderdagavond werd een 37-jarige vrouw uit Echteld bij een sportzaak aan de Dorpstraat in Elst aangehouden voor het stelen van twee truien. De vrouw is na te zijn gehoord, met een dagvaarding dezelfde avond heengezonden.
Golf auto-inbraken in Zetten
ZETTEN - In de nacht van woensdag op donderdag zijn er in Zetten meerdere auto-inbraken gepleegd. De inbraken vonden plaats in de omgeving Gandistraat, Bellefleur en Dr. A.L. Holstraat. In totaal werden er negen auto's opengebroken. De buit bestond over het algemeen uit de duurdere radio / cd-spelers en cd's. Tevens verdween uit een auto het navigatiesysteem. De politie van district Rivierenland is op zoek naar mogelijke getuigen die 's nachts rond 03.00 uur wat hebben gezien.
Ongeval met letsel
DUIVEN - Gisterochtend 30 augustus vond rond 09.00 uur een ongeval plaats op de Nieuwgraaf in Duiven. Daarbij raakte een 30-jarige inwoner van Leidschendam gewond aan zijn hoofd. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
De man reed met zijn auto op het kruispunt ter hoogte van de Praxis op de Nieuwgraaf en verleende geen voorrang aan een van rechts komende auto, bestuurd door een 44-jarige inwoner van Kilder. Beide bestuurders droegen geen gordel.

Deel: ' Vrouw verdacht van winkeldiefstal aangehouden in Elst '
Lees ook