Ingezonden persbericht

Proef de magie van Bollywood

Lesbische & biseksuele vrouwen opgelet

AMSTERDAM-NOORD, 20060129 -- Op zaterdag 1 april gaat alweer de vierde editie van het vrouwenfeest Girlz'nStyle van start Ditmaal met het thema Bollywood babez en in Club Latido te Amsterdam-Noord Een spetterend feest voor biseksuele en lesbische vrouwen en met uitsluitend vrouwelijke gasten artiesten en personeel in tha house


Wij zijn hierop gekomen, omdat Bollywood steeds meer in de picture komt te staan met hun mooie films en sterren. Films, die vol staan met mooie vrouwen, romantiek, avontuur, mooie dansen en kledij, typische Indiase dolle humor en meer.

Verder ben ik zelf (de organisator) van oorsprong 100% Hindoestaanse en dit samen opgeteld maakt dat wij jou daarom dit leuke thema niet willen onthouden.

Ditmaal begeleid met populaire dance, Hed K.like muziek, club, hiphop, latin & tribal tunes van dj Natarcia, dj Miss Smile & ondergetekende als dj Megagirl, kan je weer dansen, sjansen, flirten of gewoon lekker chillen met je dinnie in bijvoorbeeld de Darklounge, die speciaal voor deze gelegenheid zal worden ingericht.

Een welkomstdrankje, danseressen & special acts horen hier natuurlijk ook wij, maar daar willen wij je niet te veel over verklappen.

Wil je er ook bij zijn? Trek je vetste outfit aan en feest met ons mee!

Just be Bollywood, sexy, as a star!

De eerste kaartjes zijn al gereserveerd, dus wees er gauw bij!

Entree v.v.k. 15,- Deur 17,50
Deuren open: 22.00-04.00

Leeftijd: 18+ & Just females allowed!

Info & Tickets: www.girlz-n-style.com of reserveringslijn: 06-12949547

Tot Girlz'nStyle!!!

Deel: ' Vrouwenfeest Girlz'nStyle in Bollywood stijl, Amsterdam Noord '
Lees ook