VvE-site.nl overhandigt iPad2 aan winnaar Nobelhuis Vastgoedmanagement


Hilversum, 20120125 -- Op 1 december 2011 is de bedrijvengids van VvE-site.nl gelanceerd. Onder de eerste adverteerders is een iPad 2 verloot. Nobelhuis Vastgoedmanagement is als winnaar uit de bus gekomen. Martin Pruim heeft op dinsdag 24 januari 2012, namens VvE-site.nl, de iPad 2 overhandigd aan Sebastiaan Westerveld van Nobelhuis Vastgoedmanagement. Nobelhuis Vastgoedmanagement is speler op het gebied van vastgoedbeheer en vastgoedmanagement, waarbij de nadruk ligt op het beheren van Verenigingen van Eigenaren.

“Sebastiaan Westerveld: Het is altijd leuk om een prijs te winnen en dit is niet zomaar een prijs! Ik vind het initiatief van VvE-site.nl met de bedrijvengids erg goed en ik denk dat het platform voor veel VvE’s ontzettend handig kan zijn!”

VvE-site.nl is een communicatieplatform voor Verenigingen van Eigenaren, die een eigen account per bewoner, online informatie en documenten uitwisselen, storingen melden, berichten sturen en nog veel meer op eenvoudige wijze mogelijk maakt. De nieuw gelanceerde bedrijvengids is opgezet voor alle bedrijven die diensten of producten leveren aan VvE’s, zodat vraag en aanbod elkaar kunnen vinden. Het platform is gratis toegankelijk voor alle VvE’s in Nederland op www.VvE-site.nl

 “Martin Pruim: Er zijn op dit moment meer dan 1100 VvE’s door heel Nederland die gebruik maken van ons platform. Dit jaar komen wij ook op de markt met een uitgebreider pakket speciaal voor professionele VvE beheerders.”


Deel: ' VvE-site.nl overhandigt iPad2 aan winnaar Nobelhuis Vastgoedmanagement '
Lees ook