W. van Haarlem Verhuisservice beste bedrijf in Verhuisbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 09:00 uur en 13:00 uur

DE MEERN, 20170105 -- W. van Haarlem Verhuisservice is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Nederlandse Verhuisbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering en een klinkende reputatie. ‘W. van Haarlem Verhuisservice weet zijn enorme vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in W. van Haarlem Verhuisservice een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘In een markt die continu in beweging is, weet W. van Haarlem Verhuisservice uitstekend te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en is het zijn concurrenten vaak een slag voor.’

‘Het bedrijf onderscheidt zich door een grote klant- en servicegerichtheid’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Al sinds 1929 staat de verhuizer voor een kwalitatief hoogwaardige aanpak, waarbij de klant op een vakkundige en vriendelijke manier wordt ontzorgd. W. van Haarlem Verhuisservice weet door zijn jarenlange ervaring hoe het zijn klanten veel tijd en rompslomp kan besparen.’ Op dit moment heeft de organisatie drie grote verhuiswagens en een kleinere wagen tot de beschikking. Naast de verhuisservice biedt men ook de mogelijkheid om tijdelijk de inventaris of archief bij het bedrijf op te slaan.

Persoonlijk contact

Zwaan: ‘Van belang in deze branche is een goed en persoonlijk contact met klanten vanaf het eerste moment. Bij W. van Haarlem Verhuisservice weten ze waar ze aan toe zijn, zij krijgen een goede en duidelijke offerte en geen verrassingen achteraf. Het personeel communiceert helder en er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt. Ze zijn flexibel en proberen een feestje te maken van een verhuizing, want voor de meeste mensen is verhuizen een stressmoment. Via mond-tot-mondreclame vinden veel particulieren de weg naar W. van Haarlem Verhuisservice. De goede kwaliteit blijkt ook uit het feit dat oude klanten weer terugkomen. Intern heerst een prettige werksfeer. De oudste werknemer werkt er al meer dan vijfenveertig jaar, de jongste werknemer al meer dan tien jaar.’

De jury is van mening dat W. van Haarlem Verhuisservice op deze gronden de winnaar is in de Nederlandse Verhuisbranche en tevens in aanmerking dient te komen voor de hoofdprijs, de Nationale Business Succes Award 2016.

W. van Haarlem Verhuisservice (officiële naam W. van Haarlem Internationaal Verhuis- en Transportbedrijf BV) is opgericht in 1972, maar vindt zijn oorsprong reeds in 1929. De onderneming is gevestigd in De Meern en heeft circa 5 vaste medewerkers. W. van Haarlem Verhuisservice is nationaal maar ook internationaal actief.

Meer informatie: https://wvanhaarlem.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL7, zondags om 09:00 uur en 13:00 uur.


Deel: ' W. van Haarlem Verhuisservice beste bedrijf in Verhuisbranche '
Lees ook