MAREK in de KAMER: wacht op uitspraak Constitutioneel Hof in Karlsruhe


DEN HAAG, 20120903 -- Stem op 12 september 2012 niet eerder dan na de uitspraak van het Constitutioneel Hof in Karlsruhe die om 11.00 uur in de ochtend verwacht wordt. Dat is de dringende boodschap van MAREK in de KAMER op haar website www.lijst13.nl.

Op de website van MAREK in de KAMER is op een speciale pagina te zien hoe de politieke partijen hebben gestemd over het ESM in de Tweede Kamer en in de Eerste Kamer. 'We moeten nu eerst zien of het ESM zonder kleerscheuren zal kunnen overleven als het Constitutioneel Hof in Karlsruhe op 12 september 2012 geoordeeld heeft over de vele duizenden bezwaarschriften die werden ingebracht tegen het ESM (European Stabilitity Mechanism) dat de inwerkingtreding van noodfondsen mogelijk moet gaan maken.'

Schaeuble: weet zeker dat Duitse hof ESM niet blokkeert

AMSTERDAM (Dow Jones)--De Duitse minister van financien heeft maandag zijn vertrouwen uitgesproken in goedkeuring van de plannen voor een toegenomen begrotingstoezicht en fiscale vangnetten door het Duitse constitutionele gerechtshof, meldt persbureau Reuters.

In een toespraak ten overstaan van studenten bij het Europese Parlement in Straatsburg zei Schaeuble dat hij "zeker" weet dat het in Karlsruhe gevestigde gerechtshof het "begrotingscompact" en European Stability Mechanism (ESM) niet zal blokkeren.


Zie verder het volledige bericht op www.beurs.nl

Wat weet de kiezer zeker?

De kiezer weet niets zeker en moet daarom eerst wachten totdat op 12 september 2012 door het Constitutioneel Hof in Karlsruhe uitspraak is gedaan. Daarna pas kan er gestemd gaan worden.

Heeft MAREK in de KAMER wellicht een glazen bol voor de kiezer ?

Kijk op de website www.guldenmark.nu en kijk bij  www.studentenkrant-online.nl .


Deel: ' "Wacht met stemmen op uitspraak Constitutioneel Hof in Karlsruhe" '
Lees ook