Een goed gesprek tijdens een wandeling


Wandel mee en maak psychische gezondheid bespreekbaar

HEILOO, 20120511 -- Houdt u van wandelen en bent u altijd in voor een bijzondere ontmoeting? Op zondag 20 mei om 14:00 uur kunt u wandelen naar en in het bos bij Heiloo. Het Fonds Psychische Gezondheid vraagt u mee te wandelen en hopelijk vinden tijdens de wandeling gewone en bijzondere ontmoetingen plaats. Doet u mee?

In het restaurant van GGZ Noord-Holland-Noord wordt u ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. U vindt GGZ Noord-Holland-Noord aan de Kennemerstraatweg 464 in Heiloo. Daarvandaan kunt u meedoen aan de wandeling naar het bos van Heiloo.

Terwijl u een frisse neus haalt, kunt u in gesprek raken met andere deelnemers. Ook krijgt u inspiratie om kracht en energie te vinden voor een goede psychische gezondheid.

De wandeling duurt ruim een uur. Deelname aan de wandeling is gratis. Lees meer en meld u aan op psychischegezondheid.nl/beweegmee, tabblad 10 x 1 wandeling.

De wandeling wordt u aangeboden door het project Beweeg mee. Hiermee wil het Fonds Psychische Gezondheid mensen met en zonder psychische problemen stimuleren om samen te bewegen. Het Fonds Psychische Gezondheid wil psychische problemen bespreekbaar maken. Het beste middel tegen vooroordelen is direct contact met elkaar. Bijvoorbeeld door samen te wandelen.

RCO De Hoofdzaak organiseert deze wandeling mede.


Deel: ' Wandel mee en maak psychische gezondheid bespreekbaar '
Lees ook