Wansink & Partner: Twitter bewijst zakelijke netwerkkracht


Administratie- en belastingadvieskantoor Wansink & Partner opent zelfstandige vestiging in Hardenberg

HARDENBERG, 20111115 -- Het administratie- en belastingadvies kantoor Wansink & Partner heeft er sinds 1 november een zelfstandige vestiging bij in Hardenberg onder leiding van Benno Schraa. De kennismaking kwam tot stand via Twitter. De nieuwe vestiging vormt de frontoffice van het kantoor en past in de uitbreidingsplannen van Wansink & Partner.

Zes jaar geleden zat de eigenaar Thijs Wansink nog in een kamer van vijf bij vijf met slechts drie klanten. Thijs: ‘Nu hebben we vestigingen in Almelo, Groningen en Hardenberg met meer dan 200 klanten zowel nationaal als internationaal.’


De kracht van Twitter

Het contact tussen Thijs Wansink en Benno Schraa kwam tot stand via Twitter. Thijs: ‘Ik volg gewoon alles op Twitter met #loonadministratie en bij hem zaten er een aantal interessante tweets tussen. Toen ben ik hem gaan volgen en hij mij ook. Na een tijdje nam hij contact met mij op om een afspraak te maken.’  Na een aantal kennismakingsafspraken ging het duo met elkaar in zee en werd de nieuwe Wansink & Partnervestiging in Hardenberg geopend.


Een perfecte match

Benno Schraa hield zich de afgelopen 13 jaar bezig op het gebied van P&O, loonadministratie, verkoop, inkoop, planning, audits, netwerken en relatiebeheer. Benno: ‘Ik kwam erachter dat mijn capaciteiten het beste tot hun recht komen op het financieel administratieve vlak in combinatie met relatiebeheer. Juist deze combinatie sluit perfect aan bij de visie die Wansink & Partner heeft op het gebied van moderne accountancy.’


Over Wansink & Partner

Wansink & Partner profileert zich als een modern accountantkantoor. Thijs: ‘Veel ondernemers willen weten wat ze het afgelopen jaar aan belasting hebben betaald en vragen niet verder. Wij helpen ondernemers juist een financiële toekomstvisie te ontwikkelen, zodat zij meer en meer op een strategische wijze met hun financiën omgaan en daardoor bouwen aan een steviger fundament voor de toekomst. ’ Benno Schraa deelt deze visie en zal hier op zijn eigen manier inhoud aan geven. ‘Ik wil de uitstraling creëren van een ‘klein’ kantoor met een persoonlijke benadering van haar relaties, gecombineerd met de kennis en ervaring van een ‘sterke’ organisatie’.


Deel: ' Wansink & Partner Twitter bewijst zakelijke netwerkkracht '
Lees ook