Warren Fellow haalt top artiesten naar Rootz, Den Haag


DEN HAAG, 20130208 -- Haagse DJ Warren Fellow nodigt topartiesten uit voor een feest op 16 februari in café-restaurant Rootz. In samenwerking met marketingbureau House of Style, is de Haagse DJ er in geslaagd om Den Haag nog beter op de kaart te zetten als stad van intieme feesten waarbij de nadruk ligt op warme diepe technomuziek.

Den Haag heeft een reputatie als het gaat om knusse housefeesten. Dit is voornamelijk te danken aan feesten die gedurende de zomer worden gegeven op het Noorderstrand van Scheveningen. Warren Fellow is regelmatig te gast als DJ op deze feesten waar een goede sfeer en een gemoedelijk publiek de boventoon voeren. Eind vorig jaar besloten Warren Fellow en House of Style het zomerse gevoel te introduceren in de Haagse winter. De eerste twee edities bleken succesvol. De volgende editie pakken ze het groter aan.

Op 16 februari treden bekende namen als Michel de Hey (Amsterdam), Warren Fellow (Den Haag), Sandeep (Rotterdam), Kadir Pelit (Rotterdam) en Unders (Noordwijk) op in Rootz aan de Grote Marktstraat in Den Haag. De diversiteit van de line-up staat garant voor een nacht met diepe technomuziek. Er zullen bijzondere, niet alledaagse tracks ten gehore worden gebracht die naadloos aansluiten bij Rootz als 'underground' locatie.

"Ik wil graag een avond creëren waar mensen de zwoele sfeer van de zomer op het strand kunnen herbeleven. Een avond waar mensen verbonden zijn met de artiest, met de muziek en met elkaar" aldus Warren Fellow. Hij vervolgt: "Muziek is iets magisch. Wanneer mensen met hun ogen dicht staan te dansen, staan te genieten, dan weet ik dat ik het goed heb gedaan". Sandeep is het hier volledig mee eens: "In een intieme locatie als Rootz kun je mensen meenemen op een muzikale reis. Den Haag heeft een dergelijk feest nodig, want Den Haag bruist toch?"

'Warren Fellow invites Michel de Hey' begint om 22:00 uur en zal tot 05:00 uur Rootz omtoveren tot een intiem underground housefeest. Kaarten kunnen online worden aangeschaft via Ticketscript.nl. De kosten bedragen EUR 12,50 wanneer men de kaarten vooraf koopt. Kaarten zijn tevens aan de deur te koop voor EUR 15,00. De eerste 15 bezoekers ontvangen een zogenaamde goodie-bag met daarin een T-shirt, een USB-stick met alle recente muziek van de artiesten en een speciale verrassing.


Over Warren Fellow
Warren Fellow is een tech house en techno producer/DJ, resident op radio 538 Dance Department en radio FreshFM. Zijn producties worden door artiesten over de gehele wereld ten gehore gebracht op festivals en in clubs. Zijn unieke geluid van warme diepe housemuziek is te beluisteren via zijn Soundcloud en Youtube kanalen.

Over House of Style
House of Style is een marketingbureau dat artiesten, platenlabels en evenementenorganisaties ondersteunt met het creëren en beheren van solide en onderscheidende merken. Het team van ervaren marketeers neemt alle marketing en promotie activiteiten uit handen, zodat de klant zich volledig kan richten op het maken van muziek, draaien op feesten en organiseren van evenementen.

Weblinks:


Deel: ' Warren Fellow haalt top artiesten naar Rootz, Den Haag '
Lees ook