Graafschap TV

11 december 2007

Schuurman BRC 1 - HZ Zian Franco Canadian

Graafschap TV Sportmagazine, vrijdag 14 december vanaf 20:35 uur

Zaterdag 8 december ging de waterpolo club Schuurman BRC 1 ten onder met 10 - 12 van HZ Zian Franco Canadian. Graafschap TV brengt van deze wedstrijd aanstaande vrijdag verslag uit in het programma Sportmagazine.

Sportmagazine
Graafschap TV zendt aankomende vrijdag, 14 december het programma Sportmagazine uit. Om 20:35 uur zal een uitgebreid verslag te zien zijn van de waterpolowedstrijd. Graafschap TV maakt gebruik van een uurcyclus. Het programma zal totaal dus 24 maal worden uitgezonden.

De wedstrijd
Schuurman BRC 1 verloor afgelopen zaterdag van HZ Zian Franco Canadian met 2 punten verschil. De statistisch gezien sterkere tegenstanders uit Den Haag, staan momenteel op de 2e plaats.

Schuurman BRC 1
De waterpoloclub BRC 1 uit Borculo, staan op dit moment met 3 punten op de 8e plaats. Aanstaande zaterdag op 15 december krijgt Schuurman BRC 1 opnieuw een kans om thuis tegen SG. TWZaanstreek 1 verandering in hun puntenaantal te brengen.

Graafschap TV, echte televisie voor Oost- Gelderland Graafschap TV brengt 24 uur per dag regionale televisie voor Oost-Gelderland, waaronder dagelijks nieuws met reportages uit de regio. Wij zijn aanwezig bij belangrijke gebeurtenissen en evenementen. Graafschap TV is in Oost-Gelderland te ontvangen via de UPC kabel.

Ruim een half miljoen inwoners in Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers) kunnen dagelijks afstemmen op onze programma's, die in een carrousel op elke gewenst moment van de dag te bekijken zijn.

Graafschap TV is daarnaast via de live-stream wereldwijd te bekijken. De live-stream wordt dagelijks zo'n 2.500 keer bekeken. De live-stream is te bekijken via http://live.graafschap.tv

Uitzendgebied Graafschap TV
Geheel Oost-Gelderland (Achterhoek, Graafschap en Liemers), ruim 500.000 inwoners

Aalten
Berkelland
Bronckhorst
Brummen
Doesburg
Doetinchem
Lochem
Oost-Gelre
Rijnwaarden
Oude IJsselstreek
Montferland
Winterswijk
Zevenaar
Zutphen

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mario Huntink
T. 0888 - 33 33 33
E. mario.huntink@graafschap.tv

Deel: ' Waterpolo in Graafschap TV Sportmagazine '


Lees ook