rijksvoorlichtingsdienst


waylon en gerard joling treden op voor militaire families bij missie max


13 november 2014 - 11:30

elk jaar is missie max een succes waar het thuisfront van de uitgezonden militairen in groten getale naar toe komt om een feestelijke dag te beleven. deze dag wordt aangeboden door max in samenwerking met de thuisfrontorganisaties van defensie. het bijzondere evenement vindt plaats op zaterdag 15 november 2014 tussen 11:00 uur en 16:00 uur op voormalig vliegkamp valkenburg in katwijk.

wat is missie max
missie max is speciaal bedoeld om het thuisfront van de uitgezonden militair en politieagent een mooie dag te bezorgen en een hart onder de riem te steken tijdens de feestdagen. op deze dag kunnen relaties een persoonlijke (dvd) boodschap inspreken en wordt er ook een live verbinding tot stand gebracht met de verschillende missiegebieden waar defensie op dit moment actief is. max-directeur jan slagter gaat aansluitend met de persoonlijke boodschappen op reis.

jan slagter: "Voor het zevende achtereenvolgende jaar proberen we met Missie MAX zowel thuisfront als uitgezonden militairen een hart onder de riem te steken. Door het organiseren van deze speciale dag en het brengen van persoonlijke boodschappen hopen we beide partijen te steunen en te bedanken voor hun belangrijke inzet".

Entertainment
Familie kan deze dag een speciale kerstgroet opnemen voor hun relatie. Ook is er een gevarieerd entertainmentprogramma voor de aanwezigen met optredens van diverse artiesten, zoals: Krystl, Waylon en Christian Farla. Een hoogtepunt deze dag is het optreden van Gerard Joling met de Missie MAX Stars; een kinderkoor van kinderen van uitgezonden militairen. Er is een speciale tekst op een bestaand nummer van Joling gemaakt. De single kan vanaf 25 december gedownload worden. De opbrengst gaat naar de Stichting Hulphond. Daarnaast is er voor de kinderen genoeg te doen; er zijn onder meer simulatoren, een klimtoren en kinderen kunnen deelnemen aan een fotoshoot.

De live videoverbindingen (VTC) zijn op de volgende tijden gepland:
VTC 1 JSS Karel Doorman 12:15 uur
VTC 2 Mazar e Sharif 13:10 uur
VTC 3 Turkije 14:00 uur
VTC 4 Mali 15:00 uur


Televisie-uitzendingen
Missie MAX zal worden uitgezonden op Nederland 1 op:

Donderdag 25 december om 17.00 uur (Kerst)
Herhaling in de nacht en in de vroege ochtend van 26 december
Zaterdag 3 januari om 17:00 uur (Nieuwjaar)
Herhaling in de nacht en op zondag 4 april in de vroege ochtend.
De nachtgroeten starten op 26 december. Totaal betreft het 7 opvolgende afleveringen, met uitzondering van 31 december.

Deel: ' Waylon en Gerard Joling treden op voor militaire families bij Missie.. '


Lees ook