We-Art-You vertaalt identiteit in kunst


Concept voor iedereen die zich creatief wil onderscheiden

Breda, 20110217 -- We-Art-You is een concept dat persoonlijke kunst maakt. Met als kernwaarden: 'anders zijn' en 'originele creaties maken'. In kunstvorm laten zien waar iemand voor staat, wie ze zijn. Voor particulieren, bedrijven, organisaties en instellingen. Eigenlijk voor wie dan ook die durft onderscheidend te zijn op een creatieve manier. We-Art-You is een idee van Joyce Collin en is tot uitvoering gebracht samen met kunstenaar Steven Olde Hengel.

Persoonlijk ontwerp

Aan de hand van persoonlijk gekozen symbolen, woorden, teksten, kleuren en afbeeldingen, wordt een passende creatie gemaakt in de gewenste stijl en gedrukt op materialen, zoals hout, geborsteld aluminium en canvas. Voor iedereen wat wils. Origineel en uniek.

Bijzonder concept

"Een We-Art-You ontvangen, is meer dan alleen het ontvangen van een mooi schilderij, het laat een stukje van jezelf zien wat inspireert, motiveert en creert", aldus Joyce Collin. Zij kwam op het idee tijdens haar vakantie op Ibiza. "ik zag daar een prachtig schilderij hangen van een vrouw. Haar hoofd stond een beetje mysterieus naar beneden en ze was omringd door allerlei tekens, kleuren en woorden. Ik dacht: hoe gaaf zou het zijn als dat schilderij van jezelf is, of je gezin? En dus alles dat je ziet op het doek gebaseerd is op je leven. Ideaal om speciale momenten in het leven te symboliseren, zoals: zwangerschap, geboorte, trouwerij, jubileum etc. Of 'gewoon' als eye catcher aan de muur! Terug in Nederland heb ik direct Steven benaderd en hij was gelukkig net zo enthousiast over het idee als ik."


Reacties

Eenmaal aan de slag kreeg het duo meer dan bemoedigende reacties, zoals van deze klant; " CONFRONTING, AMAZED en HAPPY at the same time. Ogen te kort om alles in een keer waar te nemen. Een gave ervaring jezelf z in ART vorm waar te nemen! Het is meteen een stuk van jezelf:) " En van gezin Jelle ten Rouwelaar, (keeper NAC): " Wij zijn er ontzettend blij mee en hangt prachtig boven de eetkamertafel. Echt iedereen is er enthousiast over. Elke keer als ik de tekst lees komen de emoties, het is echt zo persoonlijk dat maakt hem helemaal bijzonder en mooi."

Dit was voor hun een signaal en zeker ook een stimulans om er een succesvol gevolg aan te geven. Inmiddels zijn onder andere Perfettie van Melle, diverse bekende Nederlanders en verschillende modezaken structurele afnemers.

Be Amazed, get inspired, fall in love...

We-Art-You


Deel: ' We-Art-You vertaalt identiteit in kunst '
Lees ook