Ingezonden persbericht


Aan de redactie:

Network Associates houdt op dinsdag 4 maart haar jaarlijkse dag voor financiële analisten. De dag wordt gehouden in New York, van 14.30 CET tot 21.30 CET. Alle presentaties worden live via het internet uitgezonden en zijn ook na 4 maart nog online te bekijken. Meer informatie over het programma en de webcasts vindt u hieronder.

Sprekers zijn onder andere George Samenuk (voorzitter en CEO), Steve Richards (COO en CFO), en Sandra England (executive VP business development and strategic research). Zij zullen het verleden, heden en de toekomst van Network Associates, en plannen en strategie voor groei bespreken. Daarnaast zullen zij ingaan op kansen in de markt voor beveiliging en netwerkbeheer. Het volledige programma is te bekijken op https://63.105.146.130/sanfrancisco/ecards/nai1/investors.htm

De presentaties die George Samenuk en de andere leidinggevenden geven, zullen live via het internet (https://www.irconnect.com/net) uitgezonden worden. Deze presentaties kunnen vervolgens tot 4 juni online bekeken worden. Hiervoor is geen registratie vooraf of speciale log-in informatie nodig.

Network Associates, met hoofdkantoren in Santa Clara, Californië, is marktleider op het gebied van netwerkbeveiliging en beschikbaarheidoplossingen. Network Associates bestaat uit drie productgroepen: McAfee Security, leverancier van antivirus- en beveiligingsproducten; Sniffer Technologies, expert op het gebied van netwerkbeschikbaarheid en systeembeveiliging; en Magic Solutions, leverancier van innovatieve service managementoplossingen. Voor meer informatie, zie www.networkassociates.com.

Deel: ' Webcast Network Associates Analyst Day '
Lees ook