Weblog: Madrid


Eric van Oosterhout

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Geregeld krijg ik bezorgde vragen of ik het allemaal nog een beetje kan bijbenen. Nu ben ik sinds 1961 (mijn geboortejaar) niet overspannen geweest, maar het is inderdaad verstandig om zo nu en dan even gas terug te nemen.

Zo ging ik een paar dagen met een van mijn beste vrienden naar Madrid. We deden zaken zoals duizenden toeristen dat doen: musea, fietsen, Atletico, lekker eten, hardlopen, terrasje etc.
Maar bovenal hebben we bijgepraat over van alles en nog wat: politiek, de kinderen, het werk, ambities, en nog veel meer. Het zijn van die kostbare momenten, die je in een hectisch bestaan moet koesteren.

En natuurlijk hebben we veel gelachen. Om de vele Chinezen, die met koptelefooons op in elke uithoek van de stad opdoken en kilometers braaf luisteren naar een gids met een microfoon. Om de Spaanse busgids, die zo beroerd Engels spreekt, dat elke zin een nieuwe quiz oplevert. Om de bedelende
groezelige jongen, die in de metro zo'n beroerde huilbui acteert, dat het genant wordt (om vervolgens vrolijk door te huppelen naar de volgende wagon).

Gelukkig hebben we de foto's nog.

Madrid

Madrid

Madrid

Madrid

Madrid

Madrid

Madrid

Madrid

Wilt u reageren op mijn weblog? Mail dan naar evoosterhout@aaenhunze.nl.


* Madrid
* Madrid2
* Madrid3
* Madrid4
* Madrid5
* Madrid6
* Madrid7
* Madrid8

Zoekwoorden:

Deel: ' Weblog Madrid '


Lees ook