Weblog: Vocaal Festival


Eric van Oosterhout

Voorwoord Vocaal Festival Annen

In de gemeente Aa en Hunze zijn jaarlijks meer dan 200 evenementen: "welkom in Pretpark Aa en Hunze". Leuke dingen voor de mensen dragen bij aan een betere wereld.

In die enorme hoeveelheid evenementen heeft het Vocaal Festival Annen snel een goede plek verworden. De tweede zaterdag in juni is gereserveerd voor Anne, waar op 10 podia zo'n veertig koren en orkesten zich presenteren. Deze gezelschappen komen uit de buurt, maar ook soms van `overver'. Een
rondje langs de podia betekent een proeverij van allerlei soorten muziekstijlen.

Ook dit jaar sluit het Veenkoloniaal Symfonie Orkest de eerste dag af. Op de Brink in Annen (de grootste van Europa) wordt een `Festival proms' georganiseerd. Mis dit niet, want het wordt weer een geweldig muzikaal spektakel op hoog niveau.

Tenslotte krijgt het festival op de zondag een vervolg met "festival on Tour". Dan zullen diverse koren optreden op verrassende locaties. Deze zijn te bezoeken met een historische bus.

Kortom, het belooft weer een mooi evenement te worden. Ik heet u welkom in Pretpark Aa en Hunze. Veel plezier met het Vocaal Festival Annen.

Eric van Oosterhout, burgemeester Aa en Hunze

Wilt u reageren op mijn weblog? Mail dan naar evoosterhout@aaenhunze.nl.

Deel: ' Weblog Vocaal Festival '


Lees ook