Webshops worden pop-up shop op Flavourites Live


AMSTERDAM-NOORD, 20161102 -- Van 18 tot en met 20 november 2016 vindt in De Kromhouthal in Amsterdam-Noord de achtste editie plaats van het webshopevent Flavourites Live. Ruim 130 door webportal Flavourites.nl geselecteerde webshops op het gebied van mode, interieur, kinderen en lifestyle zijn dan te bezoeken als pop-up shop. Daarnaast kunnen bezoekers er naar foodtrucks, workshops volgen en de laatste trends spotten.

[foto Flavourites Live in De Kromhouthal, Amsterdam-Noord]
Flavourites Live in De Kromhouthal, Amsterdam-Noord

Webportal Flavourites.nl brengt al sinds 2007 de leukste webshops in kaart. De doelgroep bestaat uit drukbezette vrouwen van 20 tot 50 jaar, die een voorkeur hebben voor originele producten. Dit jaar organiseert Flavourites voor het achtste achtereenvolgende jaar het webshopevent Flavourites Live, waar jaarlijks zo’n 6.500 consumenten ‘live’ kunnen shoppen bij ruim 130 webshops van Flavourites. Het aanbod varieert van design, mode en interieur tot kinderproducten, reizen en meer. Veel producten zijn handgemaakt of in kleine oplages geproduceerd en vormen een antwoord op massaproductie. Daarnaast kunnen bezoekers designers ontmoeten en zelf bijzondere producten maken in het Papier Atelier en de Meet&Create Bar. Culinair genieten kan bij een divers aanbod van foodstalls.

Deelnemers
Het aantal webshops in ons land blijft groeien. Als pop-up shop zichtbaar zijn is voor webshops een van de manieren om extra op te vallen binnen deze overvolle markt. Op Flavourites Live kunnen webshopeigenaren en (potentiële) klanten elkaar ontmoeten, krijgt de webshop 'een gezicht' en kunnen bezoekers direct shoppen bij een uitgekiende selectie van smaakvolle webshops.

Bezoekersinfo
Tickets voor Flavourites Live kosten euro 11,- in de voorverkoop en euro 12,50 aan de deur. Op de website www.flavouriteslive.nl is meer informatie en het laatste nieuws te vinden over het event. Daarnaast staan hier alle deelnemers vermeld die dit jaar met een stand aanwezig zullen zijn. Deze lijst wordt continu aangevuld. 

Over Flavourites
Flavourites brengt unieke webshops voor het voetlicht. Online gebeurt dit op de webshopverzameling Flavourites.nl, waar alleen de ‘snoepjes’ van internet een plekje krijgen. De website is de eerste webshopportal die ons land kende en viert volgend jaar haar tienjarig jubileum.


Deel: ' Webshops worden pop-up shop op Flavourites Live '
Lees ook