TRAVEL24.COM

18-02-2003 07:00

Persbericht 13/003

18 februari 2003

Reizen exclusief voor gay scene

Zonder veel ophef en redelijk anoniem bij een deskundig en 'open minded' reisbureau een reis reserveren die aan alle gemakken voldoet; een wens van veel gays. Vanaf deze week kan deze doelgroep hiervoor terecht op de website www.rainbowholiday.nl.

Volgens Tom Roefs, Algemeen Directeur van Travel24.com en initiatiefnemer van deze website, is er een behoefte aan een volwaardige reiswebsite volledig gericht op de homoseksuele reiziger. 'Gays reizen graag en veel, hebben vaak een voorkeur voor specifieke bestemmingen en hechten grote waarde aan comfort en gemak. Naast volledig verzorgde reizen bieden we niet alleen relevante informatie over bestemmingen, maar ook over Gay Prides en andere festivals. Ook voor arrangementen naar o.a. het Nationaal Songfestival en de musical '3 Musketiers' kan men op de website terecht.' Uiteraard is het ook mogelijk vliegtickets, hotels en autohuur via de website te reserveren. Bij vragen kan men terecht bij het call center dat wordt bemand door een team van ervaren reisbureaumedewerkers.

Roefs; 'Met Robèrt Cooymans, office manager van Rainbow Holiday, hebben we een vakkundig en enthousiast persoon in huis gehaald. Ik ben ervan overtuigd dat onder zijn leiding de website een groot succes gaat worden.' Bezoekers van de website kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief en worden dan maandelijks op de hoogte gehouden van al het interessante gaynieuws en spectaculaire aanbiedingen.

Over Travel24.com
Travel24.com Nederland maakt onderdeel uit van het internationale netwerk van het beursgenoteerde Travel24.com AG, het leidende Duitse reisportaal. Travel24.com heeft meerdere awards voor haar producten en prestaties van de vakpers ontvangen. Voor meer informatie hier omtrent, verwijzen wij u graag door naar de persberichten op onze website www.travel24.com. De Travel24.com internet reisbureaus versmelten de belangrijkste componenten 'uitgebreide reisinformatie' en 'compleet aanbod' met doelgericht, gebruikersvriendelijk ontwikkelde software en bieden daardoor een volledig nieuwe kwaliteit in reisplanning en reisboeking aan. Het daarnaast geboden persoonlijk advies door de reisagenten van het eigen call center geeft vertrouwen en de noodzakelijke zekerheid. Daarmee voeren de Travel24.com internet reisbureaus de wereldwijde expansie met geselecteerde media- en technologiepartners aan.


---

Deel: ' Website biedt reizen exclusief voor gay scene '
Lees ook