De ontvangst van mijn nieuwe album was natuurlijk super. Direct op no. 1 in de album top 100. Op dit moment alweer goed voor bijna 3 keer platina! De recensies rond het album zijn zeer lovend dus je begrijpt dat ik op het moment mijn geluk niet op kan.

Hebben jullie al gezien dat mijn website op een flink aantal plaatsen vernieuwd is. De openingspagina is nu zo gemaakt dat elke keer als je de Website bezoekt je twee nieuwe regels uit één van de songteksten van mijn albums ziet.

Bij discografie zijn nu een flink aantal MP3’s te horen van mijn Italiaanse albums. Op veler verzoek staat daar ook mijn eerste Nederlandse liedje ‘OPA’ bij. Verder laten we daar de achterkant van de hoesjes zien. De MP3 zijn fragmenten in mono en op halve kwaliteit opgenomen. Uiteraard kun je nog steeds op de songtitels klikken om de teksten te lezen.

In de chatlounge kun je chatten met andere fans. De chatbox werkt zeer eenvoudig, vul je naam in en druk op enter. Ik zal zelf ook af en toe meechatten, de ervaring die ik heb opgedaan bij Planet Internet was top. Hoe en wanneer ik meechat laat ik je weten in de rubriek ’nieuws algemeen’. Blijf deze dus goed in de gaten houden.

Je kunt nu ook vanaf mijn Website e cards versturen. In het menu-item ‘download area’ staat de knop e cards. Hier vind je de foto’s die je naar je familie of vrienden kunt versturen. De e cards worden door mijzelf regelmatig aangevuld en vervangen, hou deze mogelijkheid dus goed in de gaten. Binnenkort gaan we ‘download area’ uitbreiden met een ideeënbus en een mogelijkheid om je vragen te droppen.

Nieuw ook is de photo gallery, hier kun je een heleboel verschillende foto’s zien. Je kunt een kijkje achter de schermen nemen, mee gaan op tournee, de verschillende fotosessies bekijken, een aantal privé foto’s zien en nog veel meer. Ook deze rubriek zal ik regelmatig vernieuwen en aanvullen.

Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties. Je kunt ze achter laten in het gastenboek. Ik geef niet altijd iedereen antwoord maar ik lees het gastenboek wel regelmatig. Bij deze wil ik jullie dan ook bedanken voor alle leuke reacties op Luid en Duidelijk.


Bezoek ook eens mijn website: www.borsato.nl

Deel: ' Website Borsato.nl vernieuwd na succes album '
Lees ook