Ingezonden persbericht

Website controle via SMS

DEN HAAG, 20020626 -- Den Haag, 25 juni 2002 - i-Check heeft zijn website monitoring programma totaal vernieuwd. i-Check meet de prestaties, snelheid en bereikbaarheid van een website. De controle van een website kan nu, naast om 15 minuten, ook om de 10 of 5 minuten plaats vinden. Bovendien zijn de statistieken uitgebreider en duidelijker vormgegeven. Er is een historie opvraagbaar, waarin duidelijk wordt wanneer en hoe lang de gemeten website niet bereikbaar was. Samen met de gegevens over de connectiesnelheid en de downloadsnelheid geeft dit een duidelijk beeld van de performance van een website en de server waar deze op draait.

'Een snelle en goed bereikbare website is van groot belang. Bezoekers zijn niet bereid lang te wachten voordat een website op hun scherm verschijnt. i-Check geeft bedrijven inzicht in de kwaliteit van de bereikbaarheid van hun website en zijn daarmee altijd op de hoogte of hun website maximale prestaties levert en dus maximale omzet genereert.'

i-Check is een controledienst die 24 uur per dag de bereikbaarheid en de snelheid van een website meet. De uitgebreide statistieken geven inzicht in de prestaties, snelheid en bereikbaarheid van een website. Zodra een website slecht of helemaal niet bereikbaar is, ontvangt de gebruiker direct een bericht via SMS en/of e-mail.

Op www.i-check.nl kan gratis de website in realtime getest worden. Zo is direct duidelijk hoe het met de bereikbaarheid van de website gesteld is. Ook kan men gratis 10 dagen i-Check uitproberen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Website controle via SMS met i-Check '
Lees ook