Gemeente Lisse

04-07-2002 Website Lisse scoort wederom hoog

De website van de gemeente Lisse staat in de top 10 van overheidssites.

De website van de gemeente gooit hoge ogen op de ranglijst van Webdam: Lisse staat op nummer 7 in de top 50. Eerder dit jaar scoorde Lisse al een nummer 8 positie op de gemeentelijke ranglijst van Advies.overheid.nl.

Webdam is een onafhankelijke organisatie die al zon drie jaar gemeentelijke websites beoordeelt op uiterlijk, functionaliteit, inhoud en dienstverlening. Onze gemeente heeft het op deze gebieden dus goed gedaan.

Wij zijn natuurlijk best trots op dit resultaat. Maar wij rusten niet op onze lauweren en blijven druk bezig met de verdere ontwikkeling van de website. Wij werken op dit moment aan een uitgebreid burger- en raadsinformatiesysteem. Deze zal in het najaar "live gaan". Rond die tijd zal ook een digitale gemeentegids toegevoegd worden. Hierin vind u de adressen terug van bedrijven, verenigingen en instellingen op het gebied van cultuur en recreatie, dieren/natuur en milieu, gezondheidszorg, jeugd en jongeren, ouderen, huisvesting, arbeid, sport, verkeer en vervoer, welzijn, onderwijs etc. etc.

Wij hopen zo te groeien naar een informatieve gemeentelijke website die zo goed mogelijk aansluit op uw wensen. Uw suggesties blijven dan ook zeer welkom.

Deel: ' Website Lisse scoort wederom hoog '
Lees ook