Persberichten

Amsterdam, 9 augustus 1999

Website New-Marketing'99 online

Internet heeft zich bewezen als een bijzonder krachtig instrument voor marketingcommunicatie, maar nog te weinig organisaties maken er optimaal gebruik van. Omdat ook in Nederland de new-marketingrevolutie voor de deur staat, organiseert NetEvents op maandag 11 oktober 1999 het congres New-Marketing'99. Het congres vindt plaats in het splinternieuwe congrescentrum De Meervaart in Amsterdam. Alles over dit congres vindt u op de website, https://www.new-marketing.nl/.

Inhoud congres Deze opvolger van het succesvolle New-Marketing'98 laat zien hoe marketing op basis van internettechnologie maximaal rendement kan opleveren. Lag de nadruk vorig jaar voornamelijk op het interactief maken van marketing en communicatie, dit jaar zal het congres ook dieper ingaan op de strategische kanten van webmarketing.

Het congres bestaat uit een aantal praktijkcases over onder meer gaming, direct e-mailing en 1-to-1 marketing, en start met een theoretische inleiding over webmarketing. De dag wordt afgesloten met een visie op marketingactiviteiten in de 21e eeuw.

Deelnemers leren alles over de meerwaarde van webmarketing, hoe de inzet van internettoepassingen - gesteund door een goed new-marketingbeleid - maximaal rendement kan opleveren en hoe ze new-marketing kunnen integreren in de organisatie en de bestaande marketingstrategie.

NetEvents

NetEvents heeft zich gepositioneerd als de meest vooruitstrevende seminar- en opleidingsorganisatie voor de Nederlandse business-to-businessmarkt. De onderwerpen van de evenementen zijn altijd aan internet gerelateerd. NetEvents organiseerde onder meer Webvertise'98, Automotive'98, New Marketing'98, Electronic Retailing '99 en Internet Advertising '99.

NetlinQ NetlinQ Groep

Gerard Brandtstraat 26-28, 1054 JK Amsterdam Tel: +31 (0)20 607 75 00, Fax: +31 (0)20 607 75 01 Email: info@netlinq.nl

Deel: ' Website New-Marketing'99 online '
Lees ook