Ingezonden persbericht

Website over Koninginnedag 2003 in Wijhe en Deventer

DEVENTER, 20030213 -- Door een particulier initiatief is er afgelopen weken hard gewerkt aan een informatieve website rondom Koninginnedag 2003 in Wijhe en Deventer. De website, te vinden op www.koninginnedagdeventer.nl, is erop gericht om bezoekers en geïnteresseerden zoveel mogelijk informatie aan te bieden rondom deze feestelijke dag op 30 april.

Het nieuws dat onze Koninklijke familie op 30 april een bezoek aan Wijhe en Deventer brengt heeft initiatiefnemer Peter Lammers op het idee gebracht om een informatieve website op te zetten over Koninginnedag 2003. Doel van de website is om zoveel mogelijk informatie centraal te verzamelen en aan te bieden aan een zo groot mogelijk publiek.

Naast allerlei nieuwsfeiten die zijn verzameld uit regionale en landelijke media is er ook allerhande praktische informatie te vinden op de website, zoals hotelgegevens (b.v. volgeboekt of niet), route informatie, links naar andere Oranje websites en nuttige informatie over de stad Deventer.

Amateur royalty fotograaf Dick Lammers uit Eibergen stelt speciaal voor deze site een deel van zijn privé foto collectie beschikbaar. Oranje fans en verzamelaars kunnen vanaf februari tegen gereduceerd tarief foto's van de Koninklijke familie nabestellen. Een deel van de opbrengst wordt gebruikt om de kosten van de website te dekken.

De website zal in de loop naar 30 april dagelijks worden aangevuld met informatie en nieuwsberichten. Ook zal er door een aantal mensen achtergrondnieuws worden gemaakt voor de website. Belangstellenden die een redactionele bijdrage willen leveren kunnen zich via de website melden.

Noot voor redacties:

Deel: ' Website over Koninginnedag 2003 in Wijhe en Deventer '
Lees ook