Website Tiny Tale’s Bookshop is van start gegaan


VLEUTEN, 20170301 -- Na maanden van voorbereidingen is de website van Tiny Tale’s Bookshop op 1 maart van start gegaan. Tiny Tale’s Bookshop verkoopt gepersonaliseerde kinderboeken die alleen via de website te koop zijn.

De gepersonaliseerde kinderboeken van Tiny Tale’s Bookshop onderscheiden zich van het huidige aanbod door de verdergaande personalisatie. De klant bepaalt tijdens de bestelling het verloop van het verhaal op basis van diverse door de auteur gegeven keuzes. Een aantal van deze keuzes heeft invloed op de verhaallijn. De illustraties veranderen mee met de gekozen verhaallijn. Het eindresultaat is een boek dat is afgestemd op degene voor wie het bestemd is. Tiny Tale’s Bookshop noemt het zelf gepersonaliseerde kinderboeken 2.0. 

De boeken worden niet alleen als een fysiek boek met een soft cover geleverd, maar ook in digitale vorm als Pdf-bestand. De prijs voor een fysiek boek is 19,95 euro en voor een digitaal bestand is de hoogte van de prijs 9,95 euro. Terwijl de levertijd van een fysiek boek vier tot acht werkdagen is, kan een digitaal bestand direct na betaling worden gedownload. 

In de bookshop zijn drie boeken beschikbaar voor kinderen in de leeftijd variërend van 4 t/m 10 jaar. 
  • Avontuur in de waterbal, geschreven door Cora de Vos met illustraties van Amber Delahaye, is een voorleesboek en gaat over een kind dat op zijn verjaardag in een waterbal stapt en onbedoeld door de wind meegevoerd wordt.
  • De Tijdrovers, geschreven door Bavo de Cooman uit België met illustraties van Jellie Goedhart, is een fantasievol verhaal over rovers die de tijd stil kunnen zetten tijdens hun rooftocht.
  • Muisjes en monsters, een verhaal geschreven door Nathalie Kazdal met illustraties van Jojanneke Ouwehand, gaat over het muisje Tiny Tale dat de grote mensenwereld gaat verkennen en tijdens zijn tocht een monster tegenkomt.
Tiny Tale´s Bookshop streeft ernaar om elk kwartaal het aanbod met minstens twee nieuwe titels uit te breiden. 

Tiny Tale’s Bookshop doet ook graag iets voor de maatschappij. Van elk verkocht exemplaar wordt aan het eind van elk jaar 1 euro aan een initiatief tot (voor)leesbevordering gedoneerd. Op dit moment wordt gekeken naar een geschikt initiatief.


Deel: ' Website Tiny Tale’s Bookshop is van start gegaan '
Lees ook