Website WoonWensTool.nl voor particulieren met nieuwbouwplannen


iTX BouwConsult presenteert de online WoonWensTool als reactie op de zeer matig beschikbare informatie voor de particulier als het gaat om bouwkosten.

RIJSSEN, 20121026 -- Van af nu geen onduidelijkheid meer, voor de veeleisende particulier met nieuwbouwplannen, over het maximaal beschikbare bouwbudget in combinatie met zijn persoonlijke woonwensen.

Met de WoonWensTool, te vinden op www.woonwenstool.nl, wordt de particuliere huizenbouwer in staat gesteld om zijn persoonlijke woonwensen online in overeenstemming te brengen met het beschikbare bouwbudget. Tot voor kort was deze informatie niet beschikbaar.

De particulier ging met onrealistische plannen naar een aannemer. Op zijn beurt berekende de aannemer deze vage plannen. De aannemer was veel tijd kwijt, de bouwprijs kwam bijna nooit in overeenstemming met het beschikbare bouwbudget en de particuliere bouwer was ontevreden over de te hoge prijs. Uiteindelijk waren er dus alleen maar verliezers.

Met de handige WoonWensTool doorloopt de particulier stap voor stap al zijn mogelijke woonwensen. Gemaakte keuzes worden direct online vertaald in bouwkosten. Bij iedere keuze ziet de particulier vervolgens het bouwbudget meelopen. Blijkt dat na het doorlopen van de WoonWensTool de gemaakte keuzes tot een hogere prijs leiden dan het beschikbare bouwbudget, dan past de gebruiker zijn wensen aan. Net zo lang tot de woonwensen in overeenstemming zijn met het budget.

Ook legt de particulier zijn esthetische wensen vast in het Moodboard. Wanneer alles naar wens is, wordt het gratis WoonWensRapport aangevraagd. Met dit rapport kan de particulier automatisch bij meerdere aannemers een prijsofferte aanvragen.

Zowel voor de particulier als voor de aannemer zitten er veel voordelen aan de WoonWensTool. Door duidelijkheid naar de aannemer toe over de woonwensen en het beschikbare bouwbudget wordt er erg veel tijd bespaard. Dit voorkomt onnodige ergernissen en teleurstellingen over offertes achteraf. Met behulp van de WoonWensTool sluiten offertes aan bij de woonwensen en het budget van de particuliere opdrachtgever.

https://www.woonwenstool.nl/


Deel: ' Website WoonWensTool.nl voor particulieren met nieuwbouwplannen '
Lees ook