Site Team Heiner

Vanaf vandaag staat het eerste gedeelte van Team Heiner site (www.teamheiner.com) online. Team Heiner is een onderneming van Roy Heiner, een van Nederlands beste professionele zeilers en - met de Brunel Sunergy - deelnemer aan de vorige Whitbread Round the World Race, waar hij enkele spectaculaire resultaten boekte. In de Soling klasse heeft Heiner Nederland voor de Olympische Spelen 2000 in Sydney geplaatst. Daarnaast is Heiner de oprichter van de Heiner Zeil Academie in Enkhuizen. Een CV van Roy Heiner is op de site beschikbaar.

DE PERSKAMER VAN TEAM HEINER
Team Heiner besteedt online speciale aandacht aan de pers. Met een medium dat 24 uur per dag beschikbaar is heeft de pers de mogelijkheid om daarvan optimaal te profiteren. Dit gedeelte van de site zal na de HISWA alleen voor de pers met accreditatie beschikbaar zijn. Eenmaal beschikkend over de juiste privileges kan men van de volgende diensten GRATIS gebruik maken:

MAILSERVICE
Team Heiner meldt zich regelmatig van over de hele wereld. De pers kan over deze berichten beschikken 24 uur voordat ze op de site gepubliceerd worden. Met de mailservice krijgt de pers onmiddellijk bericht als het laatste nieuws binnenkomt.

VRAGENBOX
Tijdens een spannend evenement kunnen vragen persoonlijk aan de crew van Team Heiner gericht worden. De vragenbox stelt de pers in staat deze via internet te stellen. Als het antwoord binnen is ontvangt men automatisch bericht.

LIVE INTERVIEW
Enkele keren per jaar, bij hoogte- of dieptepunten van een race, worden journalisten in staat gesteld om persoonlijk aan een exclusief live gesprek via internet deel te nemen. Realtime zullen vragen door de crew beantwoord worden.

PERSARCHIEF
Weet u even niet meer hoe Team Heiner een succes bereikt heeft? Het archief stelt u in staat om alle on-line publicaties, nieuws-items, interviews en persberichten door te pluizen. Op uw dooie gemak! HOE KAN MEN GEBRUIK MAKEN VAN DE 'PERSKAMER'?
Door een accreditatie bij Team Heiner aan te vragen. Dit kan door een bezoek te brengen aan stand H1147 op de HISWA. Vraag daar naar het formulier voor de 'Internet Perskamer'. Na de HISWA krijgt u van ons een bericht met uw gebruikersnaam en toegangscode.
Als u niet in de gelegenheid bent om naar de HISWA te komen, laat dan uw naam en e-mailadres achter. Na de HISWA is het mogelijk om zich te accrediteren via deze site en u ontvangt dan vanzelfsprekend een uitnodiging van ons.

Mocht u vragen hebben over dit project, dan kunt u contact opnemen met Luka Valiç of Heleen Visser van Digital Peppers, telefoon: 020-5110460.

Deel: ' Website zeilteam Heiner online '
Lees ook