Voorlichtingsbureau Vlees


P E R S B E R I C H T

UNIEKE WEDSTRIJD ZET TOPKOKS AAN TOT CULINAIRE HOOGSTANDJES

Wie zet het mooiste varkensvleesgerecht op de menukaart?

Om koks en restauranteigenaren uit de tophoreca extra te prikkelen om culinair uit te pakken met varkensvlees, start het Voorlichtingsbureau Vlees op 24 januari een unieke wedstrijd op de European Fine Food Fair, dé internationale tophorecavakbeurs in Maastricht. Cuisiniers uit heel Nederland worden uitgedaagd om de mooiste varkensvleesgerechten op de menukaart van hun restaurant te zetten.

Varkensvlees is een product dat zich zowel thuis als buitenshuis leent voor exquise hoogstandjes. Met name varkensvleesgerechten in samenspraak met exclusieve ingrediënten passen bij uitstek op de menukaart van toprestaurants. Om topkoks te inspireren tot de bereiding van de allermooiste varkensvleesgerechten, start het Voorlichtingsbureau Vlees deze maand de wedstrijd `Tophoreca & Varkensvlees'. Cuisiniers kunnen daarbij de uitdaging aangaan om varkensvlees als voor- of hoofdgerecht op de menukaart van hun restaurant te zetten en mee te doen aan een bijzondere wedstrijd. Hierbij wordt door een deskundige jury elk kwartaal het meest creatieve varkensvlees-gerecht van een menukaart uitgekozen.

Deel: ' Wedstrijd zet topkoks aan tot culinaire hoogstandjes '




Lees ook