Gemeente Haarlemmermeer

ga terug Haarlemmermeer actueel

* Weekagenda College

Donderdag 4 oktober

12.30 uur
Wethouder Van Popering reikt een certificaat uit aan de deelnemers van de rijtesten voor ouderen georganiseerd door de ANBO Hoofddorp/Vijfhuizen in samenwerking met rijscholen. Lokatie: Stichting "De Jeugd van Gisteren", Beemsterstraat 4 te Hoofddorp

Vrijdag 5 oktober

15.00 uur
Wethouder Spijkers is aanwezig bij de prijsuitreiking van de 3e nationale K4-Award 2001en de opening van de tentoonstelling van diverse kunstenaars met een verstandelijke handicap. De activiteiten zijn georganiseerd door Stichting Kunstkollektief K4.
Lokatie: Cobra Museum, Sandbergplein 1 te Amstelveen

Maandag 8 oktober

19.30 uur
Raadscommissie Ruimte, Economie, Grondbedrijf en Luchthaven

Woensdag 10 oktober

16.00 uur
Wethouder Van der Riet is vanaf 20.00 uur aanwezig bij de informatiebijeenkomst over het voorlopig ontwerp van Zwaanshoek Noord en Boseilanden. Lokatie: dorpshuis De Oase te Zwaanshoek.

19.30 uur
Gezamenlijke vergadering van Raadscommissie Ruimte, Economie, Grondbedrijf en Luchthaven met de raadscommissie Volkshuisvesting, Stadsvernieuwing, Ruimtelijke Ordening en Grondzaken van de gemeente Amsterdam en de Statencommissie Ruimtelijke Ordening en Bestuur.
Lokatie: stadhuis van Amsterdam

Donderdag 11 oktober

14.00 uur
Gemeenteraadsvergadering

18.30 uur
Wethouder Görtemöller woont de feestavond t.g.v. het 25-jarig bestaan van de Ondernemers Vereniging Hoofddorp bij in Schouwburg De Meerse

Indien niet anders vermeld is het raadhuis plaats van samenkomst

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

Deel: ' Weekagenda B&W Haarlemmermeer '
Lees ook