Gemeente Nijmegen

Keywords: nijmegen,gemeente,gemeentebestuur,wethouders,burgemeester,gemeentehuis,dienstverlening,stedelijk,sport,vrije tijd,stadsbezoek,tourisme,spel,wonen,leven,economie,huisvesting,nieuwbouw,vestiging,bedrijfsterreinen,verkeer,vervoer,infrastruktuur,verbindingen,veiligheid,inspraak persagenda representatie-activiteiten B&W

WEEKAGENDA VAN 05-03-2003 t/m 12-03-2003 Wethouder Van Rumund neemt deel aan een excursie naar opvangvoorzieningen voor daklozen en verslaafden in Breda en Utrecht.
Donderdag 6 maart 09.00 uur
Molenstraat 50
Wethouder Scholten opent het nieuwe Duthlerfiliaal in Nijmegen.

Donderdag 6 maart 15.00 uur
Papendal, Arnhem
Wethouder Scholten neemt deel aan het economisch verkiezingsdebat van de Stichting Sociale Partners Gelderland met als titel: 'De betrouwbare overheid'.

Donderdag 6 maart 18.00 uur
Stadhuis, SH 1.29
Vergadering van de Gemeentelijke Rekenkamer (Deze zijn in beginsel openbaar; de deuren worden gesloten bij de bespreking van tussentijdse onderzoeksresultaten, wanneer tenminste drie leden daarom verzoeken of de voorzitter het nodig acht). U kunt de agenda inzien op www.nijmegen.nl/bestuurorganisatie/bestuur/rekenkamer

Zondag 9 maart 13.15 uur
LUX
Wethouder Scholten opent Het Cultuurpaleis. Deze culturele kinderopvang op de koopzondagen is een nieuw initiatief van het promotieplatform stadscentrum Nijmegen in samenwerking met LUX en Kion.

Maandag 10 maart 16.00 uur
Broekhuysenstraat 16
Wethouder Hirdes verricht de heropening van de kunstuitleen (SBK) aan de Broekhuysenstraat.

Woensdag 12 maart, aanvang openbare gedeelte volgt Het Archief, Mariënburg 27, Grote vergaderzaal Vergadering van de monumentencommissie.

Deel: ' Weekagenda B&W Nijmegen '
Lees ook