ikon

w e e k o v e r z i c h t

oba live op radio 5
human, llink, nmo/nio, ikon
maandag 22 t/m vrijdag 26 maart 2010

19.00-21.00 uur


* maandag 22 maart
omroep: llink, presentatie: mieke spaans

mieke spaans spreekt met scenarioschrijfster barbara jurgens en regisseur boris paval conen van de film first mission. in deze film reizen jonge artsen naar latijns amerika om hun idealen te verwezenlijken.


* dinsdag 23 maart
omroep: nmo/nio, presentatie: abdellah dami

in deze afghanistan-special gaat abdellah dami in gesprek met schrijver, dichter en adviseur multiculturele vraagstukken qader shafiq.


* woensdag 24 maart
omroep: llink, presentatie: teun van de keuken

teun van de keuken ontvangt theatermaker en actrice sanne vogel. haar nieuwe voorstelling, 'late avond idealen', gaat over jonge mensen die wel idealen hebben, maar niet altijd weten hoe ze die moeten naleven.


* donderdag 25 maart
omroep: ikon, presentatie: jurgen maas

jurgen maas praat met cherry duyns, schrijver, documentairemaker, acteur en regisseur. in zijn boek 'achterland, verkenning en herinnering' kijkt duyns achterom, naar de sporen die hij op papier heeft achtergelaten. zonder dit achterland had zijn eigenzinnige werk niet bestaan.


* vrijdag 26 maart
omroep: human, presentatie: theodor holman

theodor holman heeft prof.dr. hans crombag te gast, en praat met hem over zijn nieuwe boek 'integendeel', over psychologie en recht, misdaad en straf. bestaat er zoiets als het verdringen van herinneringen? en waar dient wraak eigenlijk voor?

oba live: elke werkdag van 19.00-21.00 uur, afwisselend verzorgd door llink, nmo/nio, ikon en human. actuele inhoud: www.obalive.nl

oba live is ook te zien op themakanaal spirit 24 en salto tv. kijk voor meer informatie en uitzendtijden op www.spirit24.nl resp. www.salto.nl

Deel: ' Weekoverzicht OBA Live 22 t/m 26 maart 2010 '
Lees ook