Weer een Bijbelboek als Nederlandstalig luisterboek beschikbaar


De brief van Paulus aan de Romeinen nu ook beschikbaar via Itunes en CDbaby

Neerpelt, België, 20130809 -- Engelstalige Bijbel-luisterboeken zijn er al langer dan vandaag, maar Kris Worm van Bijbelinjeoor.com, vond het nodig om de Bijbel ook voor een Nederlandstalig publiek als luisterboek toegankelijk te maken. Na het Johannes Evangelie als luisterboek, heeft Kris nu ook de Brief van Paulus aan de Romeinen als luisterboek gemaakt. Het eerste achtergrondgeluid is het open rollen van een stuk perkament, waarna een ganzenveer start met schrijven. Op de achtergrond knappert er een haardvuur. Hierdoor ontstaat het idee dat je bij Paulus in de kamer bent op het moment dat hij de brief schrijft.

De brief van Paulus aan de Romeinen nu ook beschikbaar via Itunes en CDbabyNieuwe Bijbelvertaling
De Bijbelteksten in het luisterboek zijn ontleend aan de Nieuwe Bijbelvertaling van het Nederlands Bijbelgenootschap. Er is bewust voor deze vertaling gekozen, omdat dit een recente vertaling is met eigentijds taalgebruik en omdat het een officiële vertaling is waar zowel Katholieke als Protestantse bijbelvertalers aan hebben meegewerkt.

"Paulus heeft zowat de helft van het Nieuwe Testament geschreven. Dus na eerst een van de Evangeliën als luisterboek uit te geven, lag het voor de hand om een van de brieven van Paulus te nemen. De brief is geschreven aan een groep christenen in Rome, maar is vandaag de dag nog even actueel als voor in die tijd." Aldus initiatiefnemer Kris Worm.

De brief van Paulus aan de Romeinen is als luisterboek in mp3-formaat beschikbaar op Itunes, CDbaby via Bijbelinjeoor.com.


Deel: ' Weer een Bijbelboek als Nederlandstalig luisterboek beschikbaar '
Lees ook